ODEON KINO / OSLO (Nettavisen): Torsdag kveld var den røde løperen rullet ut i anledning premierefesten til «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Der møtte flere av deltakerne opp for å snakke om programmet, men kjendislege Kaveh Rashidi (33) rakk så vidt å stikke innom.

Han hadde nemlig noe langt større å feire torsdag kveld.

– Jeg har blitt pappa for andre gang, for 14 timer siden, røpte Rashidi overfor Nettavisen.

Tobarnsfar

Det nye familiemedlemmet meldte sin ankomst grytidlig torsdag, og kjendislegen har nå blitt pappa til en liten jente.

– Alt står bra til med mor og barn. Astrid veier 4,5 kilo, hun er en plugg.

– Hun slang seg rett på puppen og suger melk for harde livet, og mor er blid og fornøyd, fortsatte Rashidi.

Det var i februar at han avslørte på sin Instagram-konto at familien på tre skulle bli til fire. Det kom også fram i innlegget at paret har opplevd noen tøffe aborter tidligere.

Fra fødestua til rød løper

Paret hadde egentlig ventet det nye familiemedlemmet i sommer, men den lille jenta kom altså på litt overtid. Den «71 grader nord»-aktuelle Rashidi måtte derfor improvisere litt når programmets premierefest og datterens fødsel skjedde samme dag.

Den nybakte tobarnsfaren forteller til Nettavisen at han ble sendt hjem av samboeren for å hente noen saker, for å så dra tilbake til sykehuset.

Men så åpnet det seg plutselig et 15 minutters vindu slik at han kunne stikke innom festen og mingle litt med de andre realitydeltakerne.

– Jeg skulle sykle tilbake til sykehuset, og jeg sendte melding til samboeren for å høre om hun var våken. Men så svarte hun ikke, og da tenkte jeg at hun sov. Så da svippet jeg innom her og hilser på de andre i et kvarter.

Rashidi understreker at både mor og datter er i trygge hender på fødestua og får hvilt seg. Han legger til at samboeren er svært støttende når han skal delta på slike ting.

– Hun er glad når jeg gjør hyggelige ting, og et kvarter her tror jeg går fint.

Lagt en plan for søskenproblematikk

Fra før av har paret en to år gammel sønn, Albert. Kjendisslegens sønn har så langt ikke fått vite om hans nye søsken, noe 33-åringen egentlig mener han er litt for ung til å skjønne omfanget av.

Men Rashidi og samboeren har likevel lagt en plan for å unngå søskensjalusi når deres eldstemann skal få hilse på sin nye lillesøster. Albert skal nemlig drysses med gaver fra det nye familiemedlemmet.

– Hun skal gi en traktor til han. Litt sånn «denne får du fra lillesøster, hun er gud, elsk henne for alltid».

– Vi får se om vi klarer å lure han, sier den nybakte faren med et glimt i øyet.