I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I sommer ble det kjent at Kelly Clarkson og ektemannen Brandon Blackstock skal skilles etter å ha vært gift i syv år. De to har siden kranglet over både det ene og det andre, og Clarkson har vært åpen om at skilsmissen har vært vanskelig.

Nå er oppgjørets time kommet, og Page Six skriver Clarkson må betale sin kommende eksmann et millionbeløp i måneden som ektefellebidrag og barnebidrag, i følge juridiske dokumenter.

Les også: Victoria Langfjell og Maiken Utsi får drapstrusler etter oppførselen på «Paradise Hotel»

Fra 1. april må Clarkson betale Blackstock 150.000 dollar i måneden (1.315 726 norske kroner etter dagens kurs), og 45.601 dollar (399.989 norske kroner etter dagens kurs)i barnebidrag for deres to barn, datteren River Rose på 7 år og sønnen Remington på 5 år.

Hun må også betale alle Blackstocks juridiske utgifter, på rundt 1,25 millioner dollar. I følge dokumentene tjener angivelig Clarkson over 1,5 millioner dollar i måneden.

Inspirert av bruddet

Tidligere i år kunne Clarkson avsløre at bruddet hadde gitt henne tilbake inspirasjonen til å skrive sanger.

Les også: SMS-intervju: Influenser Tine Andrea

I et intervju med Entertainment tonight fortalte artisten at hun hadde skrevet en stor mengde sanger, siden hun søkte om skilsmisse.

- Jeg har skrevet rundt 60 sanger, det er en enorm mengde å få ut. Jeg tror det er en velsignelse i seg selv. Hver gang du går gjennom noe i livet, er det en fantastisk ting å få utløp for det, uansett om folk hører det eller ikke, sa hun.

Clarkson fortalte også at hun noen ganger må stoppe seg selv og tenke over om det hun skriver er for personlig og om hun er villig til å offentliggjøre det.

Likevel mener hun at sanger og musikk kan ha en stor innvirkning på andre, og forteller at hun flere ganger har opplevd fans som forteller at sangene hennes har hjulpet dem.

Les også: Ed Sheeran hadde planer om å slutte med musikk da han ble far - slik gikk det ikke

«Prison Break»-stjernen røper diagnose

Wentworth Miller (49) ble for alvor kjent da han kapret hovedrollen i den prisberømte serien «Prison Break» i 2005. Serien har hatt stor suksess i flere land, og Miller har blitt en stor Hollywood-stjerne.

I etterkant av serien har Miller kommet ut som homofil, og åpnet seg om problemer i oppveksten.

Nå åpnet han seg også om sin hittil ukjente diagnose, ifølge People. Det gjorde han gjennom et innlegg på Instagram.

«Som for alle tok livet i karantene noe fra meg. Men i stillheten / isolasjonen fant jeg uventede gaver. I høst er det ett år siden jeg fikk min uformelle autismediagnose».

Ifølge Lommelegen omfatter autisme flere ulike diagnoser som er beslektet med hverandre. Autismespekterforstyrrelser omfatter en gruppe av gjennomgripende utviklingsforstyrrelser som kjennetegnes av avvik innenfor kommunikasjonsmønstre samt sosialt samspill.

Les også: Fansen bet seg merke i en liten detalj på superstjernens bilde: - Jeg kan ikke tro det

Skuespilleren forteller altså at han ble diagnostisert med autisme som voksen. Det er likevel ikke noe han vil endre, da han mener autismen har vært sentral for å danne den han er og det han har oppnådd.

«Jeg anerkjenner at tilgang til en diagnose er et privilegium mange ikke liker. La oss bare si at det var et sjokk. Men ikke en overraskelse».

Skuespilleren skriver at han ikke ønsker å være en høylytt, uinformert stemme som taler autistenes sak, da autister ofte har blitt snakket over, eller snakket for.

Stabil etter kollapsen

Onsdag ble det kjent at skuespiller Bob Odenkirk (58), kjent fra dramaseriene «Breaking Bad» og «Better Call Saul» tirsdag ble kjørt til sykehus i all hast, etter at han kollapset på sett under innspillingen den siste sesongen av «Better Call Saul».

Les også: Bob Odenkirk kollapset på sett - kjørt til sykehus

Det var lenge ukjent om 58-åringen var ved besvissthet da han ble kjørt bort, og hva tilstanden hans var.

Nå har representanter for skuespilleren uttalt seg til People, som sier han er stabil etter kollapsen, og at han skal han ha opplevd en «hjerterelatert hendelse».

- Han og familien ønsker å rette en takk til de fantastiske legene og sykepleierne som tok vare på ham, og på skuespillerne, crewet og produsentene som har støttet ham, skriver PR-representantene i en uttalelse.

Videre takker de fansen for alle meldinger, men ber om privatliv i tiden som kommer.

Suksesserie

«Better Call Saul» er en spin-off fra fra en annen dramaserie, «Breaking Bad».

Odenkirk spiller hovedrollen som Saul Goodman, en advokat og tidligere svindler, som blir involvert i den kriminelle verden.

Suksesserien som hittil har mottatt 40 Primetime Emmy-nominasjoner, er forventet å være tilbake på skjermen i første kvartal av 2022. Hva 58-åringens tilstand har å si for showet er fortsatt uklart.

Les også: 90-tallsstjernen er tilbake: – Sluttet å være sint