Mange ble nok overrasket da realitystjernen Kourtney Kardashian (42) for et drøyt år siden avslørte at hun hadde funnet lykken med Blink-182-trommisen Travis Barker (46).

Det ble derimot ikke 42-åringens søster, Kendall Jenner (26). I et nytt intervju med kjendisnettstedet People forteller nemlig modellen at hun i flere år så dem for seg som et par.

– Jeg har en hemmelig, synsk evne som ingen vet om, og jeg har visst det veldig lenge, sier Jenner i intervjuet.

Les også: Britney Spears avslører babynyhet på Instagram

Fryktet vennskapet skulle ryke

Videre i intervjuet forteller Jenner at hun i flere år oppmuntret storesøsteren til å legge an på Barker – som var en mangeårig venn av familien og også Kardashians nabo.

– Hver dag sa jeg til henne at de bare måtte gjøre det. For de hadde vært veldig gode venner så lenge, sier Jenner.

Også Khloé (37) og Kim Kardashian (41) var med på planen.

– Jeg vet at Kim og jeg også snakket mye om båndet mellom dem. Det var perfekt timing. Vi ba dem alle om å bli sammen, også ble de det, forteller 37-åringen overfor People.

Les også: Lisa Teige ble skjermet av NRK: – Føler et ansvar

Kourtney Kardashian forteller på sin side at hun og Travis Barker fryktet at vennskapet skulle ta skade av at de innledet et romantisk forhold, noe det åpenbart ikke gjorde.

Bare åtte måneder etter at duoen bekreftet at de var kjærester, gikk Barker ned på kne og fridde til den berømte realitystjernen. Nylig ga paret også hverandre sine «ja» under en impulsiv bryllupsseremoni i et kapell i Las Vegas.

Trekantdrama med eksene

Forholdet mellom Kardashian og Barker har imidlertid ikke falt i like god jord hos alle.

For selv om Kourtney Kardashians nærmeste familie var svært begeistret for forholdet, utviklet det seg et aldri så lite trekantdrama da realitystjernens eks og faren til hennes tre barn, Scott Disick (38), satt på sidelinjen og observerte dem.

Kardashain og Barker har nemlig gitt tydelig uttrykk for sin begeistring for hverandre også i sosiale medier, og da Kardashian i fjor sommer delte et bilde der hun og kjæresten klinte til under en romantisk ferietur i Italia, fikk Disick nok.

Kort tid etter gikk nemlig det som skal ha vært en meldingsutveksling mellom Disick og Kourtneys andre eks, Younes Bendjima (28), viralt. Disick sendte den gang Kardashians klinebilde til Younes Bendjima på Instagram.

«Har denne dama det bra? Bror, hva er dette? Midt i Italia», skrev han til bildet.

Bendjima var på sin side relativt spydig i svaret sitt.

«Det spiller ingen rolle for meg så lenge hun er lykkelig. P.S. Jeg er ikke broren din», var svaret Disick fikk.

Les også: Juliane Snekkestad etter bruddnyheten: – Deilig å være meg selv igjen

Heller ikke Barkers eks har vært særlig fornøyd med forholdet. Shanna Moakler (47) var gift med Barker fra 2004 til 2008, og sammen har de to barn. Hun har tidligere hevdet at Barker hadde en affære med Kim Kardashian da de var gift, og var ikke akkurat fornøyd da det ble kjent at eksmannen hadde funnet lykken med Kardashian-søsteren.

– Familien min er ødelagt på grunn av denne familien, freste hun i et intervju med TMZ da forholdet ble kjent.

Videre ble hun spurt om hva hun ønsket å si til eksens nye kjæreste, og holdt ikke tilbake.

– Takk for at dere ødela familien min. To ganger, raste hun.