(Melk & Honning): Det er ikke uvanlig at kjendiser saksøkes fra tid til annen. Den siste tiden har blant annet Emily Ratajkowski (30) og Dua Lipa (25) blitt saksøkt for å dele paparazzibilder av seg selv i sosiale medier.

Også Gigi Hadid (26) og Bella Hadid (24) har havnet i samme uheldige situasjon tidligere.

Les også: Kjendisene saksøkes for å dele bilder av seg selv

Nå er det supermodell Kendall Jenner (25) som saksøkes, men for en litt annen grunn.

Moteselskap saksøker

Jenner saksøkes av det italienske moteselskapet «Liu Jo».

Selskapet fremmet en juridisk klage for domstolen i New York denne uken, hvor de beskylder Jenner for å brutt vilkårene i en modellkontrakt, skriver E! Online.

25-åringen skal visstnok ikke ha dukket opp på én av to planlagte fotoshooter, som hun skulle få utbetalt 1,5 millioner dollar for. Det tilsvarer i overkant av 13 millioner kroner.

Les også: Nå er Rihanna milliardær i dollar

I søksmålet kommer det frem at Jenner deltok på den første fotoshooten i juli 2019, og at hun fikk utbetalt 1,35 millioner dollar innen februar.

Det står videre at den andre fotoshooten skulle finne sted i mars 2020, men at Jenner ikke fikk deltatt som følge av koronapandemien. Da skal partene ha blitt enige om å utsette det til høsten.

«Liu Jo» hevder nå at Jenner deretter skal ha sluttet å svare dem og at de informerte henne om at hun brøt kontrakten.

I søksmålet står det videre at de ikke lykkes med å få tilbake penger fra supermodellen.

Les også: Muskelbunten forklarer: Derfor har han ikke sixpack

Uenig i anklagene

Jenner er derimot uenig i anklagene fra moteselskapet. Hun påstår at hun ved flere anledninger skal ha kommet med alternative datoer for fotoshooten, sier en talsperson fra The Society Management, som representerer 25-åringen, til E! Online.

I søksmålet hevder «Liu Jo» at Jenner foreslo å utsette fotoshooten til oktober, men at de kort tid etter fikk vite at modellen skulle reise til Italia i september for å gjennomføre en fotoshoot med en annen designer.

Søksmålet består visstnok også av en artikkel som viser bilder av Jenner som ankommer en Versace-fotoshoot den måneden.

Jenner skal gjentatte ganger ha unngått å svare på selskapets henvendelser, og skal til slutt ha forklart seg med at det ikke var mulig for henne å reise til Italia den høsten.

Krever tilbakebetaling i millionklassen

Nå krever «Liu Jo» at Kendall Jenner betaler 1,8 millioner dollar i erstatning.

Det vil si i underkant av 16 millioner kroner.

«På grunn av at Jenner nektet å forhandle i god tro, ble «Liu Jo» tvunget til å finne erstatningsmodeller og omstrukturere hele vår- og sommerfotograferingen, til en stor kostnad» står det i søksmålet.

Les også: Billie Eilish innrømmer at hun ikke er fornøyd med egen kropp: - Det får meg til å føle meg dårlig