Gå til sidens hovedinnhold

Kendall Jenners stalker-problem: Mann kledde seg naken og hoppet i bassenget

Ikke bare én, men to stalkere har nå fått besøksforbud.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Kendall Jenner (25) er blant de mest gjenkjennbare ansiktene i verden, og det kommer selvfølgelig med en pris. Bare dager etter at en mann fikk ilagt besøksforbud mot glamourmodellen, måtte Jenner ty til det samme grepet mot nok en stalker.

TMZ skriver at en 27 år gammel mann er ilagt et besøksforbud på fem år, og i den perioden kan han ikke nærme seg Kendall, Kylie (23) eller Kris Jenner (65).

Les også: «Farmen kjendis»-Lasse avslører kjæreste

Mannen skal ha klart å komme seg inn på Kendalls eiendom tidligere i mars, og da skal han ha funnet det for godt å kle seg naken å hoppe i bassenget til superstjernen, skriver Daily Mail. Han skal også ha hamret på vinduene til huset - før han ble pågrepet av Kendalls sikkerhetsansvarlige.

- Viste seg etter bruddet

Det har vært stille fra Zac Efron (33) etter at bruddet mellom han og Vanessa Valladares ble kjent tidligere denne uka.

Men på fredag delte Efron et bilde fra sin siste innspilling, Netflix-serien «Down To Earth». 33-åringen delte et bilde av seg selv om at kamerateamet i full gang med en kontrollert slukking av brann i Australia.

Les også: Bianca Ingrosso fant tilbake til eksen: – Han er så jævla sexy

Instagram-delingen kommer bare dager etter at Efrons gode venn, Kyle Sandilands, bekreftet bruddet med Valladres.

- Nei, det er ikke bare et rykte. Det er noe jeg kan bekrefte etter å ha snakket med Zac selv, sa Sandilans på onsdag, ifølge Daily Mail.

Kongehuset bekymret over informasjonsspredning

Forrige uke returnerte Prins Harry (36) til England i forbindelse med begravelsen av sin bestefar, Prins Phillip.

Det var første gangen Harry var sammen med kongefamilien igjen etter det mye omtalte intervjuet med Oprah Winfrey, og det var ventet at de to partene ville holde samtaler i tiden som fulgte.

Les også: Sterke reaksjoner etter Meghan og Harry-intervjuet: - Dette var ødeleggende

Men The Sun skriver at disse samtalene har latt vente på seg, angivelig grunnet bekymring for at stadig mer informasjon lekkes til pressen i England. Det skal ha vært noen samtaler, men de omtales som lite betydningsfulle.

Avisen skriver at mennesker tett på situasjonen beskriver at de er stadig mer bekymret over hvor hurtig detaljer fra private familiediskusjoner havner i pressen. En kongehus-ekspert forteller også at alle samtaler han har hatt med Harry eller Meghan har havnet i sosiale medier eller hos pressen på svært kort tid.

- Grooming-anklager får konsekvenser

James Charles er ikke lenger i stand til å tjene penger på sine Youtube-videoer. Det bekrefter nettstedet selv, etter en rekke anklager om uønsket seksuell adferd fra stjernen.

- Vi kan bekrefte at vi har tilpasset vår policy for skaperansvar og har dermed fjernet James Charles som Youtubes samarbeidspartner, skriver Youtube i en pressemelding til The Guardian.

Les også: Fredrik Skavlan gir seg etter 25 år

Det kommer ikke frem hvor lenge sperringen gjelder.

21-åringen har også blitt fjernet som programleder for Youtube-serien «Instant Influencer», skriver Variety. Sminkemerket Morphe har også avsluttet sitt samarbeid med Youtube-stjernen.

Superstjernen er kjent for sine sminkevideoer og har mer enn 25 millioner abonnenter på Youtube, over 27 millioner følgere på Instagram og i overkant av 36 millioner følgere på TikTok.

Det er nå mer enn 15 gutter og menn som har anklaget Charles for grooming og seksuelle tilnærminger, skriver The Guardian.