Gå til sidens hovedinnhold

Khloé Kardashian avslørt av fansen

Se hva vi fant...

Fansen har tatt Khloe Kardashian på fersken etter en ny episode av «Keeping up with the Kardashians».

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Gjennom realityserien «Keeping up with the Kardashians» har Kardashian/Jenner-familien stadig skapt overskrifter og ryktebørser i sosiale medier.

I det siste er det den mellomste søsteren Khloé Kardashian (36) som har stått for rykteflommen i sosiale medier. Det siste året har 36-åringen fått fansen til å klø seg i hodet med sitt stadig endrede utseende.

I mai kokte kommentarfeltet spesielt etter at hun la ut en selfie av seg selv - totalforandret, ifølge fansen.

Smilende til kameraet – tilsynelatende for å vise frem sin solbrune hud, om man skal tolke bildeteksten – er det få av hennes følgere som kjente igjen superstjernen.

- Datteren din kommer ikke til å kjenne deg igjen, kommenterte blant annet en følger, mens andre hevdeet at Khloé hadde vært litt vel kreativ med redigeringen av bildet.

Avslørt

Til tross for at fansen har påpekt Khloé Kardashians enorme forvandling en rekke ganger, har 36-åringen aldri avkreftet eller kommentert anklagene om heftig redigering. I oktober stengte hun blant annet kommentarfeltet på bildet sitt.

I den rykende ferske episoden av familiens serie blir realitystjernen nå avslørt.

I episoden har nemlig realitystjernen på seg nøyaktig samme klær som på bildet som fikk massiv oppmerksomhet i mai. Fansen mener også at smykket hun har rundt halsen er et bevis på at bildet ble tatt samme dag som innspillingen av serien.

- Skjermbildet fra serien og bildet er tatt den samme dagen. Man kjenner henne igjen på TV, men ikke på bildet. Hun har til og med redigert kjeven sin. Hvordan kan vi fortsatt lage unnskyldninger for Kardashian-søstrene når vi vet at alt bare er fasade og løgn, skriver blant annet en på Twitter, gjengitt av Daily Mail.

- Hun ser bra ut på TV uansett. Jeg skjønner ikke hvorfor hun ønsker å redigere seg så mye, skriver en annen.

Skuffet fansen

Den britiske sangerinnen Adele Adkins (32) har også fått mye oppmerksomhet for sin slående forandring det siste året. Forvandlingen har satt både sinne og kos hos enkelte, men denne gang er det imidlertid helt andre ting som får provoserer fansen.

Fem år er gått siden Adeles forrige album, og lenge har fansen ventet på sangerens nye låtverk. Tidligere i år uttalte Adeles manager, Jonathan Dickins, at albumet er ventet i september. I juni kom manageren med en kontrabeskjed om at albumslippet er blitt utsatt, og ventet i begynnelsen av oktober.

Les også: Adele overrasker med nok et ugjenkjennelig bilde

Tiden går og september nærmer seg, men nok en gang ser det ut til at Adele må skuffe fansen.

- Adele, hvor er det nye albumet? spurte en frustrert fan i kommentarfeltet til sangerinnen.

- Helt ærlig, så aner jeg ikke, svarte Adele, gjengitt av Digital Spy.

Babylykke for Benjamin Ingrosso

I Sverige er imidlertid søkelyset rettet mot noen helt andre. Søndag kunne nemlig den svenske realitystjernen og den verdenkjente DJ-en Jacob Criborn (30) og kona Melina Criborn (30) dele den gledelige nyheten om at de er blitt foreldre for første gang.

- Cleo Criborn, 2020.08.04, skrev Melina Criborn på Instagram til bilde av det nye familiemedlemmet.

Lykkeønskninger og gratulasjoner strømmet inn i kommentarfeltet på kort tid. Blant annet fra den svenske superstjernen Benjamin Ingrosso (22), som de siste årene har bodd sammen med ekteparet.

- Og min guddatter, skriver Ingrosso på historiefunksjonen på Instagram.

Mer babylykke

Andre som er i babyrus om dagen er stjerneparet Katy Perry (35) og Orlando Bloom (43). I mars kunne duoen meddele at de venter sitt første barn sammen, og siden den gang har Perry latt fansen ta del i ventetiden gjennom bilder og videooppdateringer.

Nå er fødselen like rundt hjørnet, og Perry er godt forberedt. I helgen viste Perry frem det hun og Bloom har jobbet iherdig med de siste ukene - nemlig barneværelset.

Les også: Katy Perry vil la babyen bestemme sitt eget navn

Rundturen ble streamet av Smile Sunday, men har også blitt delt i sosiale medier:

Ifølge People har barneværelset vært et av de større prosjektene til Perry og Bloom under korona-tilværelsen. Perry har også fått øvd seg på familietilværelsen da hun skal ha tilbragt mye tid sammen med nevøene sine den siste tiden.

Kommentarer til denne saken