I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Dramaet i Kardashian-familien er preget av mye utroskap, og det er ikke alltid like enkelt å holde følelsene skjult bak maska. Det har realitystjerna Khloé Kardashian (37) fått erfare.

Nylig ble det avslørt at hennes tidligere kjæreste og pappaen til hennes datter, Tristian Thompson (30), angivelig skal ha fått barn med en annen kvinne.

Thompsons pågående farskapsdrama fortsetter å lage overskrifter i media, og nå problemer for Kardashian.

Under gårsdagens Peoples Choice Awards var realitystjerna ute på hennes første offentlige opptreden, etter at nyheten om at hennes tidligere kjæreste skal ha blitt pappa spredte seg som ild i tørt gress.

Under talen til skuespiller Halle Berry (55), som mottok prisen Peoples Icon Award, skal en kritiker av Khloé Kardashian anklaget henne for å se sjalu og «uinteressert» ut overfor Berry.

– Okei, hvem andre fikk med seg det «jeg bryr meg ikke»-fjeset til Khloé Kardashian da Halle Berry var på scenen? Ikke kult! skrev en TV-titter på Twitter.

Skuffet over eget utrykk

På kort tid fikk Twitter-meldingen stor respons fra andre som fulgte med på utdelingen. Også Khloé Kardashian. I en Twitter-melding responderte realitystjerna med at også hun var skuffet over at ansiktet hennes viste et slikt uttrykk.

– Halle Berry er en kraft. Så vakker og så utrolig talentfull, skriver Kardashian videre og forsøker å forklare hvorfor hun viste det uttrykket som hun gjorde:

– For å være ærlig føler jeg såvidt at jeg er i min egen kropp akkurat nå. Vær så snill, ikke overanalyser. Og vær så snil, ikke riv meg i filler bare fordi dere antar noe, skriver hun videre.

Responsen til Kardashian på Twitter-meldingen har flere tolket som et svar på alt som foregår rundt Thompson og familien hennes om dagen.

Tøff tid

Selv om Kardashian-klanen og Khloé selv har holdt seg relativt tyst rundt de mange overskriftene som herjer om dagen, er det ikke noen tvil om at det er en tøff tid for henne akkurat nå.

På søndag delte 37-åringen et bilde av at hun hadde mottatt blomster av Scott Disick (38), ekskjæresten til søsteren sin Kourtney Kardashian (42), som et tegn på støtte.

Får signere egne papirer for første gang på 14 år

For første gang på nesten 14 år kan Britney Spears (40) endelig signere sine egne papirer og ha kontroll over sin egen økonomi.

Popstjerna har fått livet styrt gjennom et vergemål i over 13 år, men i november, få dager før hennes 40-årsdag ga en dommer i Los Angeles Spears tilbake disse rettighetene.

Selv om artisten nå kan ta avgjørelser på egen hånd, var det gjort klart for et nytt rettsmøte der dommeren Brenda J. Penny skulle avgjøre om artisten kan håndtere sine egne dokumenter.

Under en ny høring på onsdag stilte Spears' advokat opp på hennes vegne. Der ble det bestemt at Spears nå kan håndtere dokumenter selv, som betyr at popstjerna nå kan «gjøre som hun vil».

Det skriver Page Six.

Det ble imidlertid bestemt at Spears regnskapsfører John Zabel, fortsatt skal ha kontroll over 40-åringens eiendommer. Dette skal han ha fått fullmakt til å fortsette med frem til neste høring, 19.januar.

Spears' far, Jamie Spears, og hans advokat ble også oppringt via telefon under rettsmøtet. Ifølge Page Six skal advokaten til Spears ha bedt dommeren om at faren til popstjerna skal få fortsette å ha tilgang til eiendomsplanleggingen hennes.

Advokaten til Britney skal ha protesterte sterkt mot dette forslaget, og argumentert med at «i en normal situasjon vil en normal person aldri måtte vise dette til familie eller venner».

Les også: Christer Falck har snudd helt om på livsstilen før familieforøkelsen: – Morsommere å veie lite

Harry Potter-skuespiller med gladnyhet

Skuespilleren Jessie Cave (34), best kjent som rollen som den klengete kjæresten til Ron Weasley i filmen «Harry Potter og Halvblodsprinsen», venter nå sitt fjerde barn sammen med komikeren Alfie Brown.

Det avslører hun på Instagram.

– Klarer ikke skjule denne babyen lenger, skrev 34-åringen for seks dager siden.

Nyheten kommer et drøyt år etter Cave kunne meddele at hun og kjæresten gjennom åtte år, Alfie Brown, kunne glede seg over å bli foreldre for tredje gang.

Den gang gikk imidlertid ikke alt som planlagt. Sammen har de barna Donnie (7), Margot (5) og Abraham Benjamin (1), og da sistnevnte kom til verden gikk det nesten galt.

Les også: «Harry Potter»-stjernen Jessie Caves' sønn innlagt med koronavirus

Den nyfødte gutten ble tatt fra mor til nyfødtintensiven like etter fødselen. Nøyaktig hva som skjedde har Cave aldri gått i detalj på. På Instagram hun derimot beskrevet situasjonen som «det vanskeligste øyeblikket i livet sitt».

Når det nye familiemedlemmet er ventet å komme, er foreløpig ikke kjent. Etter alt å dømme ser det uansett ut til at Cave og familien gleder seg over nyheten.