I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den verdensberømte realitystjernen Khloé Kardashian (36) og teamet hennes har de siste dagene jobbet iherdig med å få fjernet et bikinibilde som har havnet på avveie.

Bildet, som ifølge Daily Mail er tatt i påskeferien, viser Kardashian uredigert iført en leopardbikini foran et badebasseng. Bildet skal først ha blitt publisert ved et uhell av en av assistentene til Kardashian, og til tross for at bildet skal ha bli fjernet raskt tok det ikke lang tid før det ble plukket opp av nettsamfunnet Reddit.

Bildet har deretter spredt seg som ild i tørt gress i sosiale medier. Ifølge Daily Mail har PR-teamet rapportert inn flere brukere i sosiale medier som har publisert bildet, og mener at de har brutt bilderettighetene ved å publisere det uten tillatelse.

En av dem skal ifølge Twitter også ha vært bestemoren til Khloé Kardashian.

Les også: Khloé Kardashian anklages nok en gang for bilderedigering – skylder på kameralinsen

Fansen forstår ikke problemet

Nå slår imidlertid fansen ring om Khloé Kardashian og mener at bildet ikke er noe å stresse over. Kardashian er kjent for å dele en rekke lettkledde og dristige bilder av seg selv i sosiale medier, og flere forstår ikke hvorfor akkurat dette bilde skal være noe annerledes.

– Det uredigerte bilde av Khloé Kardashian er hett, skriver en på Twitter, blant annet, mens andre mener at dette er et av de fineste bildene de har sett av Kardashian-søsteren.

– Det uredigerte bildet av deg er et av de beste hittil. Det er vakkert. Du må eie det, skriver en annen.

Khloé Kardashian har nemlig fått pepper en rekke ganger tidligere etter å ha blitt tatt i flere photoshop-blemmer. Og nå ser det ut til at fansen har fått nok.

– Jeg så det uredigerte bildet av deg som bestemoren din delte. Du var helt naturlig og vakker. Det fineste bildet jeg har sett av deg. Folk hadde elsket å se flere uredigerte bilder av deg. Photoshop er folk lei av, og du trenger det ikke, skriver en tredje.

Les også: Khloé Kardashian avslørt av fansen etter mystisk bilde

Brudd fire måneder etter skandaleromansen

Khloé Kardashian er imidlertid ikke den eneste i Kardashian-sfæren som har skapt overskrifter den siste tiden. Larsa Pippen (46) var i mange år kjent som «venninnen til Kardashian-søstrene», men etter å ha blitt «frosset ut» av Kanye West (43) tidligere i år klarer hun nå helt fint å skape overskrifter på egen hånd.

Like før jul ble Pippen avbildet hånd i hånd med basketstjernen Malik Beasley (24) i Miami, noe kona hans, Instagram-modellen Montana Yao, ikke satte noe særlig pris på. De to innledet et forhold, og saken skapte furore i sosiale medier. Forholdet ble også skrevet side opp og side ned om i amerikansk sladderpresse. Pippen tok selv til ordet på Instagram den gang, men nå ser det ut til at det upopulære forholdet er over.

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant US Weekly, skal Pippen ha avsluttet det hele for å unngå mer unødvendig drama. De to skal ha feiret valentinsdagen sammen før de valgte å gå hver til sitt. De skal også ha sluttet å følge hverandre i sosiale medier.

– Larsa har valgt å ta avstand fra alt av drama. Han gikk gjennom mye og timingen var ikke riktig, har en kilde, som angivelig er en nær venn av Pippen, uttalt til magasinet.

Les også: Var Kardashian-søstrenes nærmeste i en årrekke. Derfor «forsvant» hun

Letter på sløret om prestasjonsangst

I vårt kjære naboland Sverige er det imidlertid helt andre stjerner som er i vinden om dagen. Med sitt helt nye matprogram «Benjamins», der Benjamin Ingrosso (23) inviterer inn kjente, svenske fjes til å lage mat, har Ingrosso havnet på alles lepper de siste ukene.

Programmet skaper gode samtaler og god stemning, og Benjamin Ingrosso har nok en gang blitt en TV-yndling for de svenske TV-seerne. I et intervju med magasinet Cafè, gjengitt av det svenske ukebladet Hänt, avslører imidlertid Ingrosso at han selv har hatt det alt annet en koselig under opptakene av TV-serien.

Benjamin Ingrosso har nemlig slitt med enorm presentasjonsangst, noe som har påvirket hele innspillingen til det negative.

– Jeg tar på meg et slags ansvar for at det skal være god stemning. Når jeg ikke gjør det så føler jeg at jeg skuffer folk. Hvis det er noe jeg ikke føler er rett eller er komfortabel med, så sier jeg aldri fra. Da skaper jeg bare dårlig stemning, og da er jeg redd for at andre skal synes at jeg ikke er noe hyggelig. Så jeg holder heller alt for meg selv, sier Ingrosso.

Uroen Ingrosso beskriver synes ikke gjennom TV-skjermen. Ingrosso avslører imidlertid at han alltid er nervøs, men at han alltid snakker om det med noen han stoler på etter sendingen er over.