I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Kardashian-klanen har i en årrekke vært utsatt for spekulasjoner om flere kosmetiske inngrep, og har ved en rekke ganger måttet forsvare seg mot ryktene. I tillegg har de også ved en rekke anledninger blitt anklaget for å redigere bildene sine i Photoshop før de legges ut i sosiale medier.

Den som trolig har skapt flest overskrifter med sitt stadig skiftende utseende, er Khloé Kardashian (36).

Fansen har i flere år påpekt hvordan Kardashian ser helt ulik ut i egne sosiale kanaler sammenliknet med hvordan hun ser ut på skjermen, og 36-åringen ser helt annerledes ut i dag enn hun gjorde i de første sesongene av familiens realityserie, «Keeping up with the Kardashians».

I den aller siste episoden av realityserien, der familien samles til en gjenforening med programleder Andy Cohen, innrømmer Khloé Kardashian nå at hun har fikset på sitt eget utseende.

– Alle sier «Herregud, hun har tatt sin tredje ansiktstransplantasjon». Jeg har tatt en neseoperasjon. Så mange er irritert over at jeg ikke har pratet om det, men ingen har noen gang spurt meg, sier stjernen til Cohen, og påstår altså at hun aldri har blitt spurt om nesen sin i et intervju tidligere.

Les også: Britney Spears med nedslående beskjed til fansen

Kardashian innrømmer også at hun har tatt fillers i ansiktet, men sier at hun holder seg unna Botox etter en dårlig opplevelse tidligere, skriver Hollywood Life.

Sliter med selvtilliten

Selv om Kardashian har vært i rampelyset i årevis, forteller hun i episoden at de mange kommentarene på internett fortsatt går inn på henne.

– Da serien startet var jeg veldig trygg på meg selv, men i løpet av de første sesongene ble jeg mye mer usikker på grunn av alle meningene om meg, forteller stjernen, og legger til at selvtilliten varierer mellom god og dårlig.

Hun forteller at hun hadde veldig godt selvtillit helt fram til andre begynte å påpeke «feilene» hennes.

– Det var da fortellingen om at jeg var stygg kom, eller syke ting som jeg ikke engang var klar over selv. Jeg begynte å være ganske hard mot meg selv fordi jeg tenkte at det var slik folk oppfattet meg.

Eksene avslører tonen mellom dem

Et annet hett tema under den reunion-episoden til familien, er hvordan eksene Kourtney Kardashian (42) og Scott Disicks (38) forhold er.

Fansen har helt siden det ble slutt i 2015 ønsket at eksparet, som har barna Mason, Penelope og Reign sammen, skal finne tilbake til hverandre. De siste årene har de to derimot datet på hver sin kant, og det siste halvåret har begge funnet seg nye kjærester, skriver People.

Les også: Hyllet eksen på farsdagen: - Vi er velsignet som har deg

Kardashian dater for tiden trommespiller Travis Barker (45), mens Disick er sammen med kjendisdatteren Amelia Hamlin (20). I den ferske episoden avslører de to eksene hva de synes om hverandres kjærlighetsliv.

Disick har tidligere gitt uttrykk for at han ikke liker når eksen er linket til nye menn, men innrømmer til Andy Cohen at han har gitt eksen sin velsignelse i det nye forholdet.

– Jeg tror at hvis du virkelig elsker noen, vil du at de skal være lykkelige uansett. Så jeg gir henne en velsignelse for å være lykkelig, sier Disick.

Kardashian følger opp:

– Uansett hvem som gjør ham lykkelig, har han min velsignelse.

Eksparet hadde i flere år et trøblete forhold, da Disick slet med alkoholisme. Flere ganger har han måttet sjekke inn på rehab, og i 2015 fikk altså Kardashian til slutt nok.

I reunion-episoden blir det mye snakk om hvordan Disick var åpen om problemene sine på skjermen, både med alkoholen og hvordan den påvirket forholdet til Kardashian.

De to er også enige om at om Disick hadde fått problemene under kontroll tidligere ville de mest sannsynlig fortsatt vært kjærester den dag i dag.

Les også: Dette er de nye «Gossip Girl»-stjernene

Takket ja til intervju etter nedslående melding

Tidligere i år vekket prins Harry og hertuginne Meghan stor oppsikt da de stilte til et eksklusivt intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey, etter at de forlot kongehuset året før.

«Megxit» skapte store overskrifter verden over, og i intervjuet med Oprah kom hertugparet med flere kontroversielle avsløringer – samtidig som de anklaget det britiske kongehuset for rasisme.

Intervjuet ble beskrevet som «svært ødeleggende» og skapte sterke reaksjoner både i Storbritannia og utenlandsk presse.

Les også: Kraftig reaksjoner mot Elle-forside: – Misbruker pride

Nå avslører en kilde The Sun at prins Harry takket ja til det svært avslørende intervjuet bare timer etter at han ble fratatt sine militære titler.

- Harry og Meghan var veldig oppgitt før Oprah-intervjuet, fordi den siste Megxit-avtalen ble underskrevet like før hvor det ble klart at Harry mistet alle sine militære æresgrader. Det var det som gjorde ham så sint. Han var veldig emosjonell, og hans militære rolle var veldig viktig for ham siden han tjenestegjorde, hevder kilden overfor avisen.

Prins Harry tjenestegjorde i 10 år, og var to turer i Afghanistan hvor han var den første kongelige på over 25 år som tjenestegjorde i en krigssone. Den tidligere jobben er naturligvis viktig for prinsen, som blant annet bar titler som generalkaptein i den kongelige marinen og æreskommandant i det kongelige luftforsvaret.

I følge avisen ønsket prinsen å beholde sine militære utnevnelser selv om han forlot kongehuset, men dronning Elizabeth bestemte altså til slutt at han skulle bli fratatt æresgradene da han og Meghan forlot sine kongelige plikter.

En av prinsens tidligere kollegaer fortalte til avisen tidligere i år at titlene betyr mye for prinsen, og at han derfor selvfølgelig ønsket å beholde dem.

Les også: Victoria's Secret kvitter seg med «englene» for godt: – Må slutte å være det menn vil ha