I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I den nyeste utgaven av «Gritty Pretty Magazine» viser Khloé Kardashian (36) seg fram med en stor diamantring på ringfingeren.

Nå spekulerer flere amerikanske medier i om hun og hennes angivelige kjæreste, Boston Celtics-stjernen Tristan Thompson (30), har tatt forholdet et steg videre.

De to feiret nemlig nylig bursdagen til Thompson sammen, noe som ser ut til å bekrefte at forholdet deres er i gang igjen, skriver The Daily Mail.

Les også: Karlie Kloss og Joshua Kushner har blitt foreldre for første gang

«De som er ment for å være sammen er de som går gjennom alt som er ment å rive dem fra hverandre, og de kommer ut enda sterkere enn de var før. Takk for at du viste meg at du sa du skulle...»

De to har også nylig lekt med ideen om å få et nytt barn sammen med hjelp av surrogati. Det kom fram i en trailer for den siste sesongen av serien «Keeping up with the Kardashians», som følger livet til Kardashian-familien.

- Du stoler på surrogatmoren med ditt ufødte barn, og det er skummelt, sier Kardashian i det korte klippet.

Paret har fra før datteren True (2)

Mistet faren til viruset

Skuespiller Jamie Dornan (38) er i sorg etter at han mistet faren Jim Dornan til koronaviruset.

Han ble 73 år og var en godt kjent fødselslege og gynekolog fra Nord-Irland, skriver The Guardian.

Les også: Beyoncés datter vant Grammy - selv ble hun historisk

Dødsfallet ble meldt på mandag og i tweeten til Leukemia & Lymphoma Northern Ireland står det:

«Veldig triste nyheter denne morgenen om bortgangen til professor Jim Dornan, en lidenskapelig skytshelgen, talsmann og venn til alle»

Olivia Wilde med hemmelig melding til kjæresten etter Grammy-seier

Etter at Harry Styles (27) vant Grammy på søndag, viste Olivia Wilde (37) støtte til hennes angivelige kjæreste via Instagram.

Styles vant for beste pop solo opptreden for sangen «Watermelon Sugar» og ikke lenge etterpå postet Wilde et innlegg på Instagram, hvor det kan se ut til at hun tenker på sin ti år yngre kjæreste, skriver Mirror.

I et innlegg i appens historiefunksjon, la hun ut et bilde av Paul McCartney som tar en stor bit av et vannmelonstykke. 37-åringen skrev ingenting på bildet, men hun la på en emoji av to jublende hender.

Selv om ingen av de to til nå har bekreftet at de er et par, har det blitt spekulert om deres forhold i ukesvis etter at Styles fikk en skuespillerjobb i filmen «Don't Worry Darling», som Wilde regisserer, skriver Mirror.

De to ble også observert sammen i et bryllup gående hånd i hånd, og har ved flere anledninger blitt observert sammen.

Les også: Maren Platous nye liv i Oslo etter bruddet med Kygo: – Aldri hatt det så bra før

Hør på Nettavisen-podkasten «Schendis»: Den kan du høre overalt du hører podkast!