I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Tidligere i år ble det kjent at stjerneparet Kim Kardadshian (40) og Kanye West (43) skulle gå fra hverandre etter syv år som ektepar. Ryktene hadde gått i månedsvis i utenlandske medier om at ekteskapet ikke gikk på skinner, og i februar ba Kardashian om skilsmisse.

I den ferskeste episoden av Kardashian-familiens realityserie, «Keeping up with the Kardashians», forteller en åpenhjertig Kim Kardashian for første gang om et trøblete ekteskap.

Etter en krangel med søstrene sine, Kendall Jenner og Khloé Kardashian, kommer det fram at ekteskapet henger i en tynn tråd.

– Kim har slitt privat bak kamera med forholdet, og det er tøft fordi Kim omdirigerer så mye av sin frustrasjon og tristhet og sinne. Og du vet, noen ganger lar du det gå utover ting som ikke har noe å gjøre med det du går gjennom, sier Khloé til kameraene om krangelen etterpå, ifølge People.

Les også: Kardashian-familien måtte stenge ned reality-produksjonen etter smitteutbrudd

Khloé spør til slutt søsteren rett ut hvordan det står til i ekteskapet.

– Det er ikke noe krangling, nå er det rolig, og jeg bare henger på, svarer 40-åringen.

Føler seg mislykket

Mot slutten av episoden forteller også Kim selv om ekteskapsproblemene.

– For å være helt ærlig, så klarer jeg ikke dette lenger, sier hun, oppløst i tårer, og fortsetter:

– Hvorfor er jeg fortsatt på dette stedet, hvorfor har jeg sittet fast i årevis? Han reiser og flytter rundt til forskjellige stater hvert år, mens jeg må holde meg sammen og oppdra barna.

Kardashian legger ikke skjul på at West er en fantastisk far til parets fire barn, men at han trenger en som kan støtte han i alle valg han tar, for eksempel å flytte sammen med ham til Wyoming – noe Kardashian selv mener hun ikke kan.

Videre forteller en fortvilet Kardashian at hun føler seg mislykket når hennes tredje ekteskap også har gått i vasken.

– Jeg føler meg som en fuckings fiasko. Jeg mener, et tredje fuckings ekteskap, sier hun.

Les også: Kongelige referanser i Kim Kardashians mobilspill får fansen til å rase: – Dårlig stil

I karantene etter koronautbrudd

Innspillingen av storfilmen «Mission: Impossible 7» har hatt noen trøblete måneder, med både koronautbrudd i Italia og innbrudd på settet i Stoney Middleton i England.

Nå er innspillingen satt på vent igjen, etter et nytt koronautbrudd på sett. Og denne gangen må også hovedrolleinnehaver Tom Cruise (58) selv i karantene.

Etter at 14 medlemmer av produksjonen testet positivt for koronaviruset, har Cruise og resten av produksjonen blitt satt i karantene, skriver Mirror.

Cruise skal ha tilbrakt en dag sammen med flere andre skuespillere, da de skulle spille inn en scene på en nattklubb. Senere har flere testet positivt for viruset, inkludert flere bak kamera.

Les også: Dette er årets «Paradise Hotel»-deltakere 2021

Skuespilleren selv skal ikke være spesielt fornøyd med at innspillingen igjen er satt på pause, spesielt ikke etter at han raste mot to av de ansatte i crewet som ikke overholdt tometersregelen sent i fjor.

– Tom er forbanna, spesielt etter skjennepreken mot de ansatte i fjor. Dette vil påvirke filmingen dårlig, sier en kilde til The Sun.

Fansen i ekstase etter kryptisk melding

Juni er regnbue-måneden, eller «Pride Month» som det kalles på engelsk, hvor man feirer med pride-festivaler og regnbueflagg over hele verden.

I den anledning er det flere kjendiser som har lagt ut meldinger til sine følgere og ønsker dem en fin pride-måned, deriblant «Game of Thrones»-skuespiller Sophie Turner (25).

Les også: «One Tree Hill»-stjernen Sophia Bush: – Vi ble kontrollert og manipulert

25-åringen delte torsdag et innlegg på Instagrams historiefunksjon hvor hun ønsket følgerne sine en god pride-måned. Men det var ikke bare lykkeønskningen som fansen bet seg merke i.

Turner la også til flere stickers hvor det sto «BI PRIDE» og «flytt deg, jeg er skeiv». Dette har fått fansen til å spekulere i om dette er måten Turner kommer ut som biseksuell på.

Flere fans er i lykkerus over avsløringen, og har uttrykt sin ekstase på Twitter.

«Bekrefter Sophie Turner at hun er biseksuell? Happy Pride, jeg elsker det!» skriver en.

«Forteller dere meg at Sophie Turner er biseksuell? Og hun giftet seg med Joe Jonas, ikke meg??» skriver en annen.

Turner er gift med «Jonas Brothes»-stjernen Joe Jonas (31) og de to har datteren Willa Jonas på elleve måneder sammen.

Les også: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsens Tinder-match var et uhell: – Jeg sveipet feil vei