I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Tidligere i år ble det kjent at stjerneparet Kim Kardadshian (40) og Kanye West (44) skulle gå fra hverandre etter syv år som ektepa4. Ryktene hadde gått i månedsvis i utenlandske medier om at ekteskapet ikke gikk på skinner, og i februar ba Kardashian om skilsmisse.

I går ble den aller siste episoden av Kardashian-familiens realityserie, «Keeping up with the Kardashians», sendt på amerikanske TV-skjermer, og der forteller en åpenhjertig Kim Kardashian om hva som har gått galt i ekteskapet med Kanye West.

Under en samtale med moren, Kris Jenner (65), forteller Kardashian at hun har begynt å gå i terapi for å jobbe med seg selv, og ekteskapet. Kardashian, som fylte 40 like før episoden ble spilt inn, innser at hun ønsker noen å dele livet med, skriver People.

– Jeg vil våkne som 40-åring og bare være lykkelig mesteparten av tiden. Jeg har jobbet så hardt, og oppnådd mer enn det jeg trodde var mulig, men jeg har ingen å dele det med, sier Kardashian.

Les også: Dronning Elizabeth har fått et nytt tilskudd i hagen oppkalt etter prins Philip

Hun forteller videre at hun selvfølgelig har sine fire barn å dele livet med, men at hun likevel føler seg ensom, spesielt da ektemannen, Kanye West har vært mye borte fra familien.

– Hele tiden har jeg tenkt at jeg har det bra, jeg har barna. Ektemannen min flytter fra stat til stat, og jeg er med på lasset. Det var lenge helt greit for meg, men etter at jeg fylte 40, innså jeg at jeg ikke ønsker det lenger, fortsetter hun.

Kardashian innrømmet at hun i starten syntes at ekteskapet fungerte best når hun og West var fra hverandre, og at det derfor har vært helt greit med avstand i starten av forholdet. Men etter å ha tilbrakt mye tid med søsteren Khloe Kardashian (36) og hennes kjæreste Tristan Thompson (30) gjennom koronapandemien, har hun innsett at hun har andre ønsker.

– Jeg ønsker noen som jeg trene med, og se på serier sammen med. Det er de små tingene jeg ikke har, jeg vil ha det i hverdagen med en partner, forteller hun.

Les også: Espen Eckbo gjør julekalender-comeback etter ti år – inspirert av skandalereality

Føler seg mislykket

Dette er ikke første gang fansen får et innblikk i stjernens ekteskapsproblemer. I en tidligere episode, som ble vist forrige uke, ble fansen vitne til en fortvilet Kardashian som innså at ekteskapet var over.

– For å være helt ærlig, så klarer jeg ikke dette lenger. Hvorfor er jeg fortsatt på dette stedet, hvorfor har jeg sittet fast i årevis? Han reiser og flytter rundt til forskjellige stater hvert år, mens jeg må oppdra barna, uttalte hun.

Kardashian la imidlertid ikke skjul på at West er en fantastisk far til parets fire barn, men at det blir et problem når han ifølge henne krever en som kan støtte han i alle valg han tar, for eksempel å flytte sammen med ham til Wyoming, noe Kardashian mener hun ikke kan.

Funnet lykken på ny?

Selv om ekteskapet mellom Kardashian og West bare har vært offisielt over i noen måneder, har allerede ryktene om en ny flørt begynt å svirre rundt sistnevnte.

De siste dagene har flere internasjonale medier skrevet om at West har begynt å date den russiske supermodellen Irina Shayk (35). Ryktene oppsto først på Instagram-kontoen DeuxMoi.

– Kanye West dater Irina Shayk i hemmelighet, altså Bradley Coopers babymamma, uttalte en kilde til kontoen da.

Nå, to uker etter at romanseryktene mellom West og Shayk først oppsto, har de også blitt avbildet på ferie sammen. Både på spasertur i Frankrike og at de går ombord i et privatfly sammen.

Les også: Prins Harry truer med søksmål mot BBC etter navnedrama

Daily Mail har publisert bilder av duoen og skriver at de to er et par etter at de er blitt observert på en romantisk spasertur i Provence i Frankrike, hvor de bor sammen det på luksuriøse boutiquehotellet Villa La Coste.

Flere andre medier har også kastet seg på, og et vitne fortalte E! News at de to så veldig forelsket ut sammen.

– De tok bilder av hverandre og av skulpturer. De så utrolig lykkelige og avslappet ut. Det var kun dem og et par andre venner, uttalte kilden.

Les også: Avslører hemmelig brev etter «Paradise Hotel»-utsjekk. Dette fikk du ikke se på TV

Måtte føde på parkeringsplassen

«Suits»-stjernen Patrick J. Adams (39) og «Pretty Little Liars»-stjernen Troian Bellisario (35) ble i mai foreldre for andre gang til datteren Elliot Rowena, og parets første datter Aurora ble storesøster.

Men da paret endelig skulle ønske datteren velkommen gikk ikke alt som planlagt. Under en samtale i podkasten Katie's Crib, med med Katie Lowes, kunne paret fortelle at Bellisario fødte datteren i en bil på parkeringsplassen utenfor sykehuset.

Ettersom fødselen til deres førstefødte tok over 26 timer, stresset ikke Bellisario med å komme seg til sykehuset da hun kjente riene første gang. Men som flere mødre kan kjenne seg igjen i, innså hun til slutt at det var på tide å komme seg av gårde.

– Jeg måtte dytte setebeltet bort fra meg, det var veldig smertefullt, forteller Bellisario.

Les også: Silje Norendal og Alexander Bonsaksen har fått sitt første barn

Innen de svingte inn på parkeringsplassen var fødselen godt i gang, og Bellisario sto på alle fire i bilen.

– Jeg fant en sikkerhetsvakt og bare ropte at han måtte hente en rullestol og alle jordmødre og sykepleiere fordi alt skjer nå i bilen, forteller Adams.

Men innen sikkerhetsvakten innså hva som skjedde og fikk hentet hjelp, var allerede babyen på vei ut og Adams måtte stille opp.

– Det var ikke rom for panikk!

Adams tok imot parets datter, og husket flere viktige detaljer fra deres første fødsel om hvordan han skulle håndtere babyen når den var ute.

Les også: Kristin Gjelsvik om valget som reddet ekteskapet, møtet med sitt tidligere rusmiljø og morens alvorlige sykdom