I helgen debuterte realitystjernen Kim Kardashian (40) som vert for humorprogrammet «Saturday Night Live».

Programmet har gått på NBC i hele 46 år, og består av sketsjer, parodier og musikalske innslag. Hver episode ledes av en kjent person, og denne gangen var det altså Kardashians tur. Hun benyttet anledningen til å blant annet sende noen små stikk til sine berømte familiemedlemmer.

Les også: Sophie Elise Isachsen boikotter Vixen

Allerede i åpningsmonologen til showet valgte nemlig Kardashian å nevne både morens kjæreste, søstrene sine og eksmannen, Kanye West (44) – til stor latter fra publikum.

Corey Gamble (40), som har vært sammen med Kris Jenner (68) de siste seks årene, ble først kalt en «gold digger», før Kardashian spøkte om at søstrene hennes har vist et bilde av henne og fortalt plastiske kirurger at de vil se akkurat slik ut.

Det var imidlertid spøken om eksmannen som kanskje overrasket de fleste – ettersom 40-åringen tidligere har vært relativt ordknapp hva gjelder den overraskende skilsmissen.

– Jeg giftet meg med den beste rapperen gjennom tidene. Ikke nok det, han er også den rikeste, svarte mannen i Amerika. Et talentfullt, ekte geni som ga meg fire fantastiske barn. Så da jeg skilte meg fra ham, så må dere skjønne at det handlet om én ting: Personligheten hans, sa hun fra scenen.

Les også: Jørgine Massa Vasstrand følte seg forpliktet til å gi ektemannen et barn: – Jeg skylder ham mye

Støtte fra familien

Hva Kanye West synes om ekskonas SNL-opptreden og ikke minst kommentarene om ham er ikke kjent, men skal vi tro kildene til E! News er det ikke noe ondt blod mellom eksene.

– Kanye og familien var alle utrolig støttende hele uken. Kim følte at alle heiet på henne, sier kilden.

I forkant av sendingen ble eksparet observert sammen ved flere anledninger rundt om i New York, og Kardashian takket også eksmannen da hun rundet av helgens direktesending.

Det er dermed nærliggende å tro at West tok ekskonas stikk mot ham med et smil, noe resten av familien hennes utvilsomt gjorde. Kim Kardashians familie har nemlig i ettertid av sendingen tatt til sosiale medier for å hylle henne.

Les også: «Farmen»-Tonje ble innlagt på sykehus

«Jeg er så stolt av min fantastiske datter, Kim», skriver Kris Jenner på Instagram og legger til:

«(...) Hun gjorde monologen sin med den beste miksen av kjærlighet, sårbarhet, selvironi, humor, skjønnhet, intelligens og vennlighet. Hun er alltid en lagspiller, og inkluderer alltid familien i alt hun gjør. Wow. Kim, du nailet det», skriver hun.

Også Khloé Kardashian (37) er tydelig stolt.

«Stolt er en underdrivelse. Jeg renner over av stolthet og beundring for deg! Gratulerer, dronning», skrev 37-åringen i et innlegg via Instagrams historiefunksjon søndag kveld.

Kris Jenner og Khloé Kardashian medvirket for øvrig i flere av sketsjene under direktesendingen.

«Hengt ut» av søsteren

Også Kourtney Kardashian (42), som fikk sitt eget innslag under sendingen, er stolt av søsterens opptreden.

Kourtney Kardashian ble parodiert av lillesøsteren i innslaget «The People's Kourt», der hun fungerte som dommer i en rettssal der familieproblematikk var temaet. I innslaget dukket også 42-åringens kjæreste, Travis Barker (45), opp – parodiert av skuespilleren Mikey Day (41).

I sketsjen ble det spesielt fokusert på Kourtney Kardashian og kjærestens svært offentlige omfavnelser.

Les også: Koreansk mann blir nedringt av «Squid Game»-fans. Netflix tvunget til å ta grep

Kourtney Kardashian var ikke til stede under sendingen, men har i likhet med flere andre familiemedlemmer delt sin støtte i sosiale medier. På Instagrams historiefunksjon har hun blant annet delt et kort klipp fra ovennevnte sketsj, og skriver at søsteren «drepte på SNL». I et oppfølgende innlegg beskriver 42-åringen seg selv som en «stolt søster».

Det er for øvrig ikke bare Kardashians familie som har reagert på SNL-debuten. Twitter nærmest renner over av jublende fans, der spesielt åpningsmonologen får oppmerksomhet: