Kardashian-klanen er kjent for å gå langt når det kommer til å mote, og de er ikke redde for å sjokkere med sine forskjellige antrekk.

Årets Met-galla som ble arrangert i mai var intet unntak.

Da kom nemlig Kim Kardashian, den nest eldste av søstrene, i en figurnær kjole fra Thierry Mugler, og et korsett fra Mr. Pearl. Visjonen med kjolen var at det skulle se ut som om hun kom rett opp fra havet, skriver Kardashian selv på Twitter.

Kunne ikke gå på do

Kjolen og korsettet skal ha vært så stramt at reality-stjernen slet med å sitte, og det å gå på do var utelukket.

Den kroppsnære kjolen har fått flere til å spekulere i om Kardashian fjernet ribbein for å få den til å passe.

I et nytt intervju med WSJ Magazine gjengitt av Fox News, nekter imidlertid stjernen for dette. Hun skal ha blitt forvirret over spekulasjonene, og svarte at hun ikke en gang visste om det var mulig å fjerne ribbein.

Selv om stjernen ikke fikk fjernet ribbein, innrømmer hun at det å få på kjolen var en smertefull affære.

- Jeg har aldri kjent en sånn smerte i hele mitt liv, sier hun til magasinet.

Kardashian måtte også ta pusteøvelser for å kunne bruke kjolen, og korsettet skal ha sittet så stramt at hun fikk merker på ryggen og magen.

Flere kontroverser

Det er ikke bare kontroversielle moteantrekk Kardashian-klanen er kjent for.

I vår lanserte Kim Kardashian navnet på «Shape Wear» kolleksjonen sin, som hun valgte å kalle Kimono. Da fikk hun sterk kritikk fra flere hold, og ble beskyldt for kulturell appropriasjon. Kimono er den tradisjonelle nasjonale japanske drakten.

I juli gikk Kardashian ut på sin egen Instagram-profil og beklaget samt forsikret om at hun kom til å endre navnet på merket.

- Jeg annonserte merket med de beste intensjoner. Mine merker og produkter er bygget med inklusivitet og mangfold. Etter en nøye overveielse har jeg bestemt meg for å lansere kolleksjonen med et nytt navn, skrev Kardashian på Instagram.

Gift med rapper

Reality-stjernen er gift med rapperen Kanye West som hun har fire barn sammen med. Barna North (5), Saint (3) og Chicago (1) fikk i mai en liten lillebror som fikk navnet Psalm.

Både Chicago og Psalm ble født via surrogat på grunn av Kims helseproblemer under begge de tidligere graviditetene, og ble dermed frarådet og bære frem flere barn selv.