Gå til sidens hovedinnhold

Kim Kardashian observert uten giftering: – Hun har fått nok

Stjerneparet har vært gift siden 2014.

Ekteskapet til Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) henger i en tynn tråd, melder flere amerikanske medier.

Mens TMZ skriver at ekteparet i lang tid har gått i parterapi for å redde forholdet, forteller kilder til Page Six at realitystjernen er klar for å sende inn skilsmissepapirer.

Les også: Ordføreren vil stanse «Ex on the Beach»-innspillingen i Hemsedal. Føler seg lurt av produksjonsselskapet

– De holder en lav profil, men de er ferdige, sier en kilde.

– Hun er ferdig

Ifølge Page Six har ikke Kardashian brukt gifteringen sin på lenge, og West har på sin side tilbrakt tid på ranchen sin i Wyoming. Der feiret han også jul, mens kona feiret med barna og resten av familien.

– Kim ba Kanye om å reise dit så de kan leve separate liv og få tingene i orden før de separeres og skilles. Hun er ferdig, legger kilden til.

Les også: Får kritikk for lettkledde bilder

Kilden hevder at paret tidligere har jobbet hardt for å få ekteskapet til å fungere, men at Kardashian nå er lei:

– Hun er seriøs med studiene sine og vil bli advokat, mens Kanye løper rundt og snakker om å stille til presidentvalg og alt mulig annet. Hun har fått nok.

Flere bruddrykter

Kim Kardashian og Kanye West giftet seg i 2014 og har fire barn sammen. Også tidligere har det vært snakk om skilsmisse.

Ryktene satte for alvor fart da West brøt sammen under et valgkampmøte i Sør-Carolina i juli i fjor. Der avslørte han at han og kona hadde vurdert abort da Kardashian ble gravid med deres første barn.

– Jeg drepte nesten datteren min, sa West fra scenen.

Måneden etter tvitret West at han har «prøvd å skille seg helt siden Kim møtte Meek på Waldorf for å diskutere fengselsreformen». Med dette refererte han til et møte mellom kona og rapperen Meek Mill (33) – som sammen har jobbet for en fengselsreform.

Les også: Hilaria Baldwin «løy» om sin spanske opprinnelse, men faren røpet sannheten allerede i 2015

I et annet Twitter-innlegg kalte han også Kardashians mor, Kris Jenner (65), for «Kris Jong-Un» og hevdet at Kardashian-familien prøvde å tvinge ham til å få psykiatrisk behandling.

Ifølge Page Six har Kardashian ansatt skilsmisseadvokat Laura Wasser, som hjelper henne med det juridiske. Verken Kardashian eller West har foreløpig bekreftet eller kommentert skilsmisseryktene.

Kommentarer til denne saken