Røyken fikk såvidt lagt seg etter Kim Kardashians cannabis-babyshower, før tv-stjernen igjen har havnet i hardt vær.

Denne gangen kan det sies at hun har satt igang en tropestorm, for det er publiseringen av feriebilder fra Bali som har fått internett til å trykke på reaksjonsknappen.

Det hele skjedde under opptak til serien Keeping Up with the Kardashians' 16. sesong. Der fikk tv-seerne følge turen til den famøse familien, men de fikk også se Kim ridende på en elefant.

Bildet viser en lettkledd Kardashian som poserer med en elefant. Når hun nå legger ut bildene både på Instagram og Twitter med teksten «Savner Bali! Og det fantastiske elefantreservatet» har det fått kommentarfeltet til å koke.

via GIPHY

LES OGSÅ: Kim Kardashian vil bli advokat

Har fått kritikk for elefant-posering før

– Slett denne posten og skriv en ny en hvor du rådgir millioner av mennesker om å IKKE dra til slike steder. Det er forbi ondskapsfullt og du har nå promotert dette til millioner av folk!, skriver brukeren Sammyread77.

– Så skuffende. Slutt å bruk påvirkningskraften din til å støtte mishandling av jordens mest intelligente og emosjonelle dyr, skriver Charlztonblues.

At Kardashian får kritikk for dette er kanskje ikke helt uventet. I november postet hun om elefantene på Twitter for første gang, og den gang var det Downtown Abbey-skuespiller Peter Egan som ledet kritikken mot tv-stjerna.

– Så ignorant og mangel på å bry seg. Hun skjønner ikke ondskapen som disse stakkars elefantene må gjennom for hennes tåpelige fotoshoot. Patetisk. Kim Kardashian bruker en bikini for å ri på en elefant, skrev Egan den gang.

via GIPHY

LES OGSÅ: Bianca Ingrosso blir omtalt som Sveriges Kim Kardashian. Så mye tjener hun

– Gjør bedre research neste gang

Enn så lenge har ikke Kardashian gitt en fersk kommentar om bildekritikken, men i november skrev hun dette som svar på Twitter:

– Vi besøkte et elefantreservat som har reddet disse elefantene fra Sumatra hvor de ellers ville blitt utryddet. Dette er en organisasjon som jobber for å redde disse flotte dyrene. Vi gjorde full research før vi dro, skriver Kardashian.

Kim Kardashian følges av 60,5 millioner på Twitter og 136 millioner på Instagram, som gjør henne til verdens sjette største på bildedelingsplattformen.

– Gjør bedre research neste gang, ikke dra til falske reservater som lenker elefantene og torturerer dem til lydighet, skriver veldedighetsarbeider og Save the Reef-grunnlegger Timothy Sykes i kommentarfeltet på Instagram.

LES OGSÅ: Sønnen til Caitlyn Jenner i Oslo: - Man velger ikke hvem man blir født til

Får støtte av venner

Kims venner ser derimot ut til å støtte henne. Simon Huck som figurerer i Kardashian-serien kommenterer at bildet gir ham jungelboken-vibber.

– Du er flott! Jeg savner Bali også, skrive Khloe Kardashian.

Dette er imidlertid ikke første gang Kim Kardashian prøver å få en selfie med elefanter.

Slik så det nemlig ut da Kim prøvde å ta selfie i en tidligere sesong av Keeping Up with the Kardashians:

via GIPHY