Gå til sidens hovedinnhold

Kim og Kanye West avslørte navnet på deres fjerde barn

Natt til 18. mai norsk tid røpet realitystjernen Kim Kardashian West at hennes fjerde barn har fått navnet Psalm West.

Sammen med et skjermbilde av en samtale med ektemannen Kanye West, fortalte Kim at deres nyfødte sønn har fått navnet Psalm.

«Fantastisk morsdag. Med ankomsten av vårt fjerde barn. Vi er så velsignet at det ikke går an å måle det. Vi har alt vi trenger.», skrev Kanye i meldingen til kona - sammen med et bilde av sønnen.

Psalm West er Kim Kardashians fjerde barn, og blir som datteren Chicago (1), født via surrogat. Det var 10. mai at hun avslørte på Twitter at sønnen har kommet til verden.

Fra før har paret barna North (5), Saint (3) og Chicago. Sistnevnte ble født ved hjelp av surrogati, på grunn av Kims helseproblemer under begge de tidligere graviditetene, og dermed ble frarådet fra å bære frem flere barn selv.

Kanye West har lagt ut nyheten om navnet på deres fjerde barn på Instagram, og spør også folk hva de synes om at de kaller sønnen Psalm. Det er mange positive tilbakemeldinger, men ikke alle liker navnet heller.

«Jeg synes det er et godt navn. Gjør at familien din skiller seg ut», skriver en.

«Jeg elsker det faktisk», skriver en annen.

«Nei, bare nei. Det er fint at de refererer til Bibelen, men de kunne lett ha gitt dem normale navn. Men når alt kommer til alt er det opp til dem», skriver en i kommentarfeltet.

Les også

Kim Kardashian har fått barn

Les også

Kim Kardashian poserer lettkledd med elefant - kritikken hagler på ny

Kommentarer til denne saken