RHODOS / HELLAS (Nettavisen): I julen kunne Kim Wigaard (35) og Marius Hagen (32) dele den hyggelig nyheten om at de hadde forlovet seg.

Paret har begge gjort seg kjente som drag queens, med Wigaard under navnet Puffie Mantrap og Hagen som Pamela The Pam. De ble sist sett i TVNorges reality-satsing «Drag Me Out» sist vår.

Les også: Når Kim tar på seg parykken, får han en helt ny personlighet: – Litt schizofren

Førstnevnte ble også et kjent fjes for mange i vinter, da han stjal hjertene til det norske folk som dirigent i NRK-suksessen «Demenskoret». Til våren blir han også aktuell som programlederen for «Ungkaren» på TVNorge.

Samtidig er han i full gang med å planlegge drømmebryllupet.

– Nesten som å være i en psykose

Da Nettavisen nylig traff Wigaard i forbindelse med pressetreffet for «Ungkaren», la han ikke skjul på at paret svever på en rosa sky for tiden.

– Jeg har funnet min rette person. Det er så deilig når man finner en person man passer godt med, spiller så godt på lag og er et fantastisk team, sier han til Nettavisen.

Videre forteller 35-åringen at han og forloveden er gode på forskjellige ting, og at de dermed utfyller hverandre perfekt. I tillegg er de opptatt av å gi hverandre frihet til å gjøre det de vil og bruke tid på prosjektene sine.

– Det er en fantastisk deilig følelse, jeg må si det. Kjærlighet og forelske er den beste følelsen i verden, sier Wigaard.

– Det er faktisk bevist at å være forelsket er nesten som å være i en psykose, det er en følelse som er nesten litt uovervinnelig. Man slipper alt og bare går for det, og når man finner den rette personen er det den beste følelsen på denne jorden, legger han til.

Maser om bryllupet

Det var som nevnt i desember i fjor at det ble ekstra romantisk for Wigaard og Hagen. Fire dager før julaften gikk førstnevnte ned på kne og fridde. Da hadde paret nettopp flyttet inn i sin nye leilighet.

– Det var ingen forventninger til det. Kun telys, en pizza og to øl. Veldig intimt, som også er veldig «oss».

Frieriet ble filmet, og få dager senere delte 45-åringen det med sine 40.000 følgere på Instagram.

Det er ingen tvil om at det fortsatt er like stas med forlovelsen den dag i dag. Overfor Nettavisen beskriver Wigaard tilværelsen som nyforlovet som helt fantastisk.

Siden paret slapp nyheten i desember har det vært nærmest umulig å ikke bli bombardert med spørsmål fra vennene deres om når det storslåtte bryllupet skal finne sted.

– De spør etter alle detaljer som hvor det skal være, hva slags bryllup det kommer til å bli og om vi har begynt planleggingen, sier han, uten å ville avsløre noe særlig om hvordan det blir.

Les også: Påskepraten: Kim Wigaard (35)

– Et «big, gay wedding»

Selv om Wigaard holder kortene tett til brystet hva gjelder detaljene rundt bryllupet, kan han røpe at de er i gang med planleggingen og har en viss idé om hva slags bryllup det skal være.

– Ja, vi har begynt planleggingen og prate om det for å sette oss opp noen tanker, men det er litt deilig å ha litt tid til å være forlovet også. Ikke bare hoppe inn i det store bryllupet med en gang, smiler han lurt.

Videre understreker Wigaard at de planlegger et stort bryllup med sine nære og kjære.

– Forlovelsen var jo ganske intim med bare meg og Marius, så når det kommer til bryllupet så tenker jeg at vi skal smelle litt på stortromma og arrangere en heidundrende fest, sier han og avslutter:

– Jeg vil si at det blir et «big, gay wedding».