Kine Moa mener produksjonen styrer spillet inne på «Paradise Hotel»

Paradise Hotel 2019

- Hun fikk beskjed om å sende meg hjem

Det er kun to uker igjen før den store finalen inne på skandalehotellet «Paradise Hotel», og i kveldens episode var det Kine Moa (20) som ble nødt til å sjekke ut av hotellet.

«»

I denne uka skal deltakerne gå gjennom alle de ulike temaene de tidligere har vært innom i løpet av oppholdet, og mandag var det blant annet «dødens uke» som sto på plakaten.

Adele Warhaug (21) hadde fått i oppdrag å hjelpe døden med å velge en deltaker som skulle forlate hotellet, og til slutt falt valget på Kine.

- Det kom som et sjokk. Jeg hadde ikke forventa det, og det tror jeg ikke noen andre på hotellet gjorde heller. Jeg gikk jo rundt hele den episoden og sa at jeg ikke skulle pakke tingene mine, fordi jeg ikke kom til å ryke, sier Kine til Nettavisen.

Urettferdig utsjekk

Hun forteller også at hun følte utsjekken var urettferdig, fordi hun ikke kunne gjøre noe fra eller til for å forandre det. Kine mener nemlig at det var produksjonsselskapet som sto bak utsjekken hennes.

- Jeg kan forstå det fordi jeg var så dårlig. Produksjonen hadde bedt Adele om å velge meg. Hun fikk beskjed om å sende meg hjem. De planla å få meg ut derfra, for de ville ikke ha meg der lenger, sier hun.

I løpet av forrige uke ble Kine sendt til sykehuset på grunn av sterke magesmerter. Der ble hun satt på sterke smertestillende, som blant annet hindret henne fra å bade i bassenget, og å drikke alkohol på festene.

Kine forteller at produksjonen derfor allerede den uka tok kontakt med henne, for å høre om hun ville dra hjem. Det hadde hun nektet å gjøre, forteller hun.

- Når jeg kom hjem fant de jo ut at jeg hadde magesår, og de sterke smertestillende jeg fikk der nede gjorde jo bare alt verre, så det var kanskje greit at det ble som det ble, sier hun.

Nekter for at de bestemmer

Linda Glomlien, presseansvarlig for «Paradise Hotel», nekter for at det var produksjonen som bestemte at Kine skulle sjekke ut av hotellet.

- Vi gir ikke deltakere ordre om hvem de skal stemme ut. Det kan diskuteres ulike alternativer med produksjonen, men valget er helt og holdent deltakerens, sier Glomlien til Nettavisen, før hun legger til:

- Når det er sagt, så var det nok det beste for Kines helse at hun reiste hjem på det tidspunktet.

Adele sier selv at hun ikke husker så mye av hva som skjedde der nede, og at hun ikke har lyst til å prate om episoden nå i ettertid.

- Jeg husker egentlig ikke så mye, og jeg er usikker på hva jeg får lov til å snakke om av produksjonen, så jeg vil ikke kommentere noe mer, sier hun til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.