*Nettavisen* Livsstil.

Kine Olsen Vedelden (24) røk ut av Mesternes mester

Mesternes mester 2019

Kine Olsen Vedelden havnet nederst på poenglisten i kveldens episode av «Mesternes mester», og måtte se seg slått av Lars Berger (39) i nattesten.

18.01.19 20:56

I flere år var 24-åringen fra Oslo toppidrettsutøver innen cheerleading både i Norge og i USA. Denne vinteren er hun å se i Mesternes mester sin tiende sesong, og er tidenes yngste deltaker.

I forrige episode ble hun temavinner etter flere lagkonkurranser, men etter den fjerde episoden, vist på NRK i kveld, var slaget tapt.

- Det var veldig ekkelt å stå og vente på at lysrørene skulle falle ned. Helt grusomt, sier Olsen Vedelden til Nettavisen.

I nattesten er det om å gjøre å fange to av tre lysrør som faller ned fra taket, men i begge de to første rundene var det motstander Lars Berger som fanget lysrørene først.

Klikk på bildet for å forstørre.

FOKUS: Temaet for denne dagen var fokus og presisjon, og fokusert måtte Kine Olsen Vedelden og Lars Berger også være under nattesten. Foto: Sunniva Luca Veliz Pedersen, Rubicon TV/NRK


- Vurderte Tom som motstander

Det var etter hun havnet nederst på poenglisten at hun måtte velge seg en motstander til nattesten.

Tidligere håndballspillere var uaktuelt å velge, uansett hvor på poenglisten de lå. Hennes nåværende kjæreste, Tom Hilde, ble derimot vurdert.

Klikk på bildet for å forstørre.

KJÆRLIGHET: Tom Hilde og Kine Olsen Vedelden har det fint sammen. Foto: Privat

- Jeg vurderte å velge Tom, selv om han lå som nummer to etter dagens konkurranser. Han er lavere enn de fleste andre konkurrentene, og jeg tenkte det var en fordel for meg, innrømmer Olsen Vedelden til Nettavisen.

LES OGSÅ: Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde er kjærester

Valget var imidlertid vanskelig, og hun gikk til Karina Hollekim (42) for å be om råd.

- Hun mente det ville vært kjipt av meg, og anbefalte meg å velge noen andre siden Tom hadde gjort det så bra, forteller hun.

Klikk på bildet for å forstørre.

VANSKELIG: Kine Olsen Vedelden synes hoderegningen var den verste øvelsen i Mesternes mester. Her sammen med programleder Dag Erik Pedersen.  Foto: Sunniva Luca Veliz Pedersen, Rubicon TV/NRK

Sterk konkurrent

Verken de tidligere håndballspillerne eller Tom Hilde var nå aktuell som konkurrent til nattesten, og Kine gikk for Lars Berger som lå nest nederst på poengtabellen.

- Jeg valgte ham for å være lojal, men Lars er jo mye flinkere enn meg i alt. Han er så sterk, og det sprekeste mennesket jeg noensinne har møtt, sier hun, som hadde en dårlig følelse i forkant av kveldens siste og avgjørende konkurranse.

LES OGSÅ: Ole Martin Årst røk ut av Mesternes mester

Selv om hun følte på seg at nattesten ikke kom til å gå hennes vei, gjorde hun sitt ytterste.

- Det var kjipt å ryke ut. Jeg føler ikke jeg fikk vist fram alt jeg kunne. Jeg hadde trent veldig hardt i cirka to måneder før jeg ble med i Mesternes mester, og blant annet var kondisjonen min på topp, sier hun.

Klikk på bildet for å forstørre.

KASTING AV BALL: Her skal Kine Olsen Vedelden kaste ball og treffe nærmest mulig streket som er mellom de to lange trestokkene. Foto: Sunniva Luca Veliz Pedersen, Rubicon TV/NRK

Lærte Berger egen idrett

Selv om Berger slo henne i nattesten, gleder hun seg over at han ikke slår henne i cheerleading.

- I klippet som NRK har lagt ut fra jeg prøvde å lære han cheerleading, ser man at han ikke er god i absolutt alt - selv om han egentlig er det, sier Olsen Vedelden, og legger til:

- Han var ganske flink da, og kunne blitt en god cheerleader.

I morgen kan du lese et større intervju med Kine Olsen Vedelden på Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag