Det er «Game of Thrones»-feber over hele verden om dagen, etter at den siste og avsluttene sesongen av den populære HBO-serien traff strømmetjenesten tidligere denne måneden.

Interessen og forventingene rundt den siste sesongen har vært enorm, der produksjonen har holdt kortene tett inntil brystet om hva seerne vil få servert.

Likevel kan den enorme produksjonen by på noen avsløringer om hva som skjer bak kulissene i serien «The Game Revealed».

I den første episoden av den nye sesongen kommer det blant annet frem at skuespiller Kit Harington (32), som spiller rollefiguren Jon Snow, hadde en noe uheldig opplevelse under innspilling.

Jeg ble slengt rundt, og jeg tenkte at dette er slik livet mitt ender - slengt rundt etter testiklene mine.

Satt fast ballene

Det er under scenen der Jon Snow og Daenerys Targaryen rir på drager at det nesten går galt for den 32 år gamle skuespilleren. I serien «The Game Revealed» avslører han at han under innspilling satt fast ballene sine i innretningen som skal forestille dragen han rir på.

- Det er et tidspunkt der Jon holder på å falle av dragen, og det som skjer er at høyre balle setter seg fast, og jeg har ikke tid til å si stopp. Jeg ble slengt rundt, og jeg tenkte at dette er slik livet mitt ender - slengt rundt etter testiklene mine. Bokstavelig talt, sier Harington om episoden.

Se klippet øverst i saken!

Bestemte nakenscenen selv

Selv om produksjonen er svært strenge med hva de velger å røpe bak kulissene fra serien, er det likevel flere detaljer fra innspillingene som etterhvert er blitt avslørt.

I et intervju med nettstedet EW røpet blant andre Maisie Williams at hun kunne bestemme selv hvor mye hun ville vise under den mye omtalte nakenscenen i episode to av den nye sesongen.

I rollen som Arya Stark lot hun nemlig klærne falle for aller første gang i seriens historie. Williams er i dag 22 år, men var 11 da serien startet. Fansen av serien har fulgt rollefiguren Arya gjennom hele oppveksten.

Siden det var Maisie Williams' første nakenscene, lot serieskaperne Benioff og Weiss henne selv velge hvor mye hun ville vise av seg selv.

- Så jeg holdt det ganske privat. Jeg tror ikke det er viktig at Arya flasher. Det handler ikke egentlig om det. Og alle andre har allerede gjort det i serien, så ..., uttalte Williams til nettestedet.

Røpet hele slutten

Williams er ikke alene om å røpe detaljer fra innspillingen. Tidligere i år, før sesongpremieren, ble det kjent at Sophie Turner, som spiller Sansa Stark, hadde røpet hele slutten på den daværende kommende sesongen til sin forlovede, Joe Jonas.

Det er under et intervju med TV-programmet «Good Morning America» Turner forteller at Jonas hadde blitt med henne til settet under innspillingen den nye sesongen.

- Han var til stede gjennom nesten hele innspillingen, så han fant på en måte ut hva som kom til å skje, skal Turner ha fortalt.

Som nevnt er produksjonen til «Game of Thrones» svært opptatt av å unngå spoilere, og ifølge Turner måtte Jonas til slutt skrive under på en taushetserklæring på at han ikke skulle røpe detaljer ved den kommende sesongen videre.