Etter flere måneder med romanserykter bekreftet influenser Nora Haukland (26) overfor Nettavisen at hun hadde funnet lykken med Marius Borg Høiby (26).

Nyheten om at sønnen til kronprinsesse Mette-Marit (49) var tatt av markedet kom i slutten av september. Ifølge Haukland bestemte de seg for å være eksklusive i løpet av sommeren.

Les også: Nora Haukland om den nye romansen: – Han bringer mye glede inn i livet mitt

Siden forholdet ble kjent har den tidligere «Love Island»-deltakeren delt noen få glimt av hun og Høiby på sosiale medier, men hun har vært sparsom på å dele kyssebilder av de to.

Denne helgen delte hun derimot for første gang et bilde av hun og Høiby i het omfavnelse.

Nettavisen har forsøkt å komme i kontakt med både Nora Haukland og Marius Borg Høiby som foreløpig ikke har besvart henvendelsene.

Delte kyssebilde

På Instagrams historiefunksjon fikk følgerne til Haukland omsider et kyssebilde av det mye omtalte kjæresteparet. Ut ifra bildet å dømme, står paret i en trapp og benytter anledningen til å kose seg litt ekstra.

I bakgrunnen ser man venn av paret, Subjekt-redaktør Danby Choi (29), som tilsynelatende viser fingeren til paret.

Det var opprinnelig Hauklands venninne som delte kyssebildet på sin Instagram-konto på søndag kveld, noe Haukland delte videre til sine 65.000 følgere på sin åpne Instagramkonto.

Enn så lenge har ikke Høiby delt samme bilde på sin Instagram-profil.

Støttende kjæreste

Den siste tiden har influenseren slitt med helseproblemer, og i oktober ble hun innlagt på sykehus etter å ha opplevd smerter i lang tid.

Hun har tidligere beskrevet smertene som så «intense at hun drømte hun ble torturert eller trampet i hjel».

Les også: Nora Haukland: – Blir irritert!

26-åringen dokumenterte også sykehusoppholdet med bilder på Instagram, og Høiby var tilsynelatende ved Hauklands side under den vanskelige tiden.

Etter at Haukland publiserte et innlegg på Instagram om sykdomsforløpet, valgte Høiby en litt annen form for støttemelding til kjæresten:

«Pingla», skrev 25-åringen ved siden av et rødt hjerte i kommentaren.

Haukland har tidligere uttalt til Nettavisen at hun er svært forelsket om dagen, og hun la ikke skjul på at hun er lykkelig med kronprinsessens sønn.

– Det er veldig fint å ha funnet kjærligheten. Jeg har møtt en fyr som bringer mye glede inn i livet mitt, og som jeg har det veldig bra med, sa Haukland da.