Denne uken ble Marius Borg Høibys (25) nye kjæreste, Nora Haukland (24), innlagt på sykehuset etter å opplevd intense smerter i nedre mage i over to døgn.

I et lengre innlegg som ble publisert tirsdag kveld, skrev 24-åringen til sine 65.000 følgere at hun var blitt innlagt og fikk behandling på sykehuset. Men sykehusoppholdet hennes ble derimot kort.

Nesten ett døgn etter innleggelsen er Haukland hjemme igjen. Det kommer frem i en oppdatering Haukland delte onsdag ettermiddag.

På Instagrams historiefunksjon sier Haukland at hun fikk antibiotika intravenøst etter at legene oppdaget at hun hadde fått en infeksjon i magen og på nyrene.

Smertene har derimot ikke helt avtatt for 24-åringen, og hun har fått beskjed av legene om å komme tilbake til sykehuset hvis smertene ikke stopper.

Nettavisen har foreløpig ikke lykkes med å få en kommentar fra Nora Haukland.

Ved Hauklands side

Så langt har ikke den tidligere «Love Island»-deltakeren fått et ordentlig svar fra legene på hva som egentlig er galt. I tirsdagens Instagram-innlegg beskriver 24-åringen smertene som «så intense at hun drømte hun ble torturert eller trampet i hjel».

Ifølge innlegget ble Haukland sendt til sykehuset etter at det ble målt høy CRP. Det kan være et tegn på en alvorlig underliggende sykdom.

Nylig bekreftet Haukland til Nettavisen at hun har funnet kjærligheten med kronprinsessens sønn. Da Haukland ble innlagt var Borg Høiby tilsynelatende til stede ved hennes side.

Etter at 24-åringens Instagram-innlegg ble publisert tirsdag kveld har det rent inn støttende meldinger i kommentarfeltet. Men Hauklands nye flamme, Borg Høiby, har derimot skrevet en litt annerledes støtteerklæring.

Les også: Bekrefter romanse med Marius Borg Høiby: – Han bringer mye glede inn i livet mitt

«Pingla», skrev 25-åringen ved siden av et rødt hjerte i kommentaren.

– Følte meg ikke tatt på alvor

Før sykehusinnleggelsen skal 24-åringen ha oppsøkt både gynekolog og legevakt. Hos sistnevnte opplevde Haukland at legene ikke tok henne på alvor, noe hun sier var en ekkel opplevelse.

– Jeg følte meg ikke tatt på alvor, noe som er en ekkel følelse da jeg personlig sjelden er hos lege.

Les også: Nora Haukland: – Jeg er så heldig

Men hun følte seg derimot ivaretatt på sykehuset.