I september i fjor kunne influenser og TV-profil Anniken Jørgensen (26) bekrefte at hun hadde fått seg ny kjæreste, etter flere uker med romansespekulasjoner i sosiale medier.

Åtte måneder senere, i mai i år, delte 26-åringen nyheten om at kjæresten hadde gått ned på kne og fridd til henne.

«Vel, plutselig var jeg forlovet», skrev hun på Instagram da.

Utover dette har ikke Anniken Jørgensen delt så mye om kjæresten, og hun har holdt detaljene rundt privatlivet sitt relativt tett til brystet. I en rykende fersk episode av Ida Fladens (36) podkast, «Ida med hjertet i hånden», deler hun derimot tankene sine om fremtiden med kjæresten, Theo.

Les også: Milliardærdatteren menget seg med stjernene i gjennomsiktig kjole

I podkasten forteller hun blant annet at de allerede har hatt den store praten om barn, og at de er uenige.

Ønsker ikke barn

Influenseren innrømmer overfor Fladen at hun personlig aldri har hatt et ønske om å gifte seg eller å få barn, noe hun har fortalt til kjæresten flere ganger. Til tross for dette gikk han ned på kne og fridde til henne – og hun ga ham sitt «ja».

Forloveden ønsker seg på sin side barn en gang i fremtiden, og har ifølge Jørgensen allerede sett for seg både antall barn og navnene deres. Jørgensen er derimot klar i sin sak hva gjelder barn – selv om hun har ombestemt seg om ekteskap.

På spørsmål fra Fladen om det kan være hun endrer mening når det kommer til barn, svarer hun kontant «nei».

Videre forteller influenseren at dersom kjæresten vil skilles når de blir eldre fordi han har et sterkt ønske om å stifte familie, er det en legitim grunn som hun må må respektere.

– Da får vi heller være gift i ti år og ha ti skikkelig fine år sammen. Hvis han fortsatt har lyst på barn, så skal ikke jeg føde en unge bare fordi jeg skal redde et forhold, sier hun.

Les også: Derfor forsvant Markus Bailey fra TV-skjermen

Videre forteller influenseren at kjæresten hennes har sagt at han velger et liv med henne foran barn.

Selv har Jørgensen kommet til et sted der hun er komfortabel med tanken på at forholdet en dag kan ta slutt dersom han finner ut at han vil ha barn, da hun trives alene.

– Jeg er faktisk ganske komfortabel med tanken om å være alene, sier hun.

Nettavisen har forsøkt å få noen ytterligere kommentarer fra Jørgensen til denne saken, foreløpig uten hell.

Bryllup i Las Vegas Vegas

Anniken Jørgensen letter ikke bare på sløret om tanker rundt barn i podkasten. Hun forteller også om det første møtet med kjæresten sin, samt hvordan han fridde. I tillegg deler hun enkelte detaljer om det kommende bryllupet.

Forloveden hennes ønsker å gifte seg neste år, men noen spesifikk tid kommer hun ikke med. 26-åringen kan imidlertid avsløre hvor bryllupet finner sted – og det er ikke bare ett sted. Det blir nemlig flere bryllup for kjæresteparet.

– Vi skal en måned til USA der vi skal kjøre gjennom alle statene, så skal vi gifte oss i Vegas, sier hun.

Les også: Selger familiehjemmet etter bruddet

Et Vegas-bryllup er imidlertid ikke gyldig i Norge, så de må også ha en seremoni i hjemlandet.

Da ser paret for seg at de først gifter seg på tinghuset, før de tar turen ut i skogen for en romantisk vielse og fest.