Etter at Linni Meister (36) forlot «Linni søker drømmeprinsen» uten en drømmeprins, er det flere som har vært nysgjerrige på hva som skjer på kjærlighetsfronten.

Da datingprogrammet var ferdig på TV publiserte nemlig Se og Hør flere bilder av den populære 36-åringen og en «mystisk mann» hånd i hånd i Hemsedal, men Meister selv har siden svart kryptisk på spørsmål om kjærlighetslivet sitt.

Les også: Hollywood-stjernen måtte oppsøke profesjonell hjelp: – Har prøvd alt

Blant annet oppfordret hun Nettavisens lesere til å se «Linnis univers», som sendes på Discovery+, for å få svar på hva sivilstatusen hennes er etter «Linni søker drømmeprinsen». Datingprogrammet ble spilt inn i Kragerø i fjor sommer, og tilsynelatende har det skjedd mye siden.

– Og det sier jeg ikke for å trekke seere, men fordi det skjer ting som kommer veldig overraskende. På meg, også, sa hun til Nettavisen på spørsmål om hva sivilstatusen hennes var etter at «Linni søker drømmeprinsen»-resultatet ble avslørt.

Og sivilstatusen og hvem den mystiske mannen er, er hun fortsatt hemmelighetsfull om.

– Hvem den mystiske mannen i Se og Hør er velger jeg å holde for meg selv – enn så lenge. Jeg prøver fortsatt å finne ut av ting, sier hun til Nettavisen på spørsmål om temaet.

– Ikke noe jeg ikke takler

Etter at «Linnis univers» begynte å rulle på skjermen er det imidlertid enkelte som har fått en liten mistanke.

I episode tre av serien som følger Meisters liv kommer det nemlig frem at bestekameraten hennes gjennom godt over fem år, Morten, har utviklet «romantiske følelser» for henne.

Les også: Juliane Snekkestad etter bruddnyheten: – Deilig å være meg selv igjen

I programmet omtaler TV-profilen bestekameraten som en person hun ikke skjønner hvordan hun skulle klart seg uten og et av favorittmenneskene hennes, og forteller at de har «helt rå kjemi». Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun er redd for at vennskapet kan bli ødelagt dersom de blir et par.

Og det er nettopp etter dette at enkelte fans har begynt å trekke slutninger om at det kan være Morten som er Meisters «mystiske mann». Blant annet er det flere tråder på det anonyme sosiale mediet Jodel der relasjonen deres blir diskutert. At romanseryktene nå svirrer er dog ikke noe nytt.

– Romanserykter er jeg vant til etter 15 år i min bransje, så det er ikke noe jeg ikke takler, påpeker 36-åringen.

– Verdens beste venn og mann

I «Linnis univers» røper Morten at det var da Meister dro for å spille inn «Linni søker drømmeprinsen» at han virkelig kjente på at det var mer enn vennskap. Da kjente han nemlig på at han kunne miste henne dersom hun fant en annen der.

Overfor Nettavisen legger ikke Meister skjul på at hun synes det var modig av kameraten å innrømme dette.

– Morten er verdens beste venn og mann uansett hva, og Dennis og jeg er så ekstremt heldige som har ham i livet vårt. Det at han turte å innrømme i en av episodene at han har følelser for meg, sier hvor modig han er og at han står for det han mener, forteller den kjente TV-profilen og legger til:

– Vi har jo hengt ekstremt mye sammen de siste seks årene og vært gjennom mye på godt og vondt, så det er ikke rart om det oppstår noen følelser som er mer enn vennskapelig.

Overveldet over reaksjonene

Det har nå gått to uker siden TV-seerne fikk vite resultatet i «Linni søker drømmeprinsen», en tid Meister selv beskriver som både hektisk, travel, spennende og fin – med mye jobb.

Selv deltok hun på poker-NM i Dublin da finalen ble sendt.

– Flere av de som var der fikk med seg finalen via venner og familie, så telefonene deres tikket rundt bordet mitt og rundt omkring i lokalet. Det var gøy å se reaksjonene deres «live», og flere begynte å spørre meg ut, minnes 36-åringen.

Les også: Sjokk-tvist i finalen av «Linni søker drømmeprinsen»: – Er spent på hvordan folk vil reagere

Overfor Nettavisen fortalte Meister den gang at hun var spent på hvordan seerne skulle reagere, og nå kan hun fortelle at finale-reaksjonene har vært over all forventning.

– Jeg er helt overveldet over all støtte og kjærlighet jeg fikk etter finalen, sier hun og fortsetter:

– Jeg var ekstremt spent, men de reagerte over all forventning. Jeg er veldig glad for at de skjønner at det ikke var noe lett valg, men at jeg står for det jeg sa og gjorde i løpet av den lille tiden vi fikk i Kragerø. Det var faktisk flere som forsto meg og var ekstremt støttende med tanke på valget jeg endte opp med å ta – og det er jeg veldig glad for.

Rett videre til nytt program

Gode tilbakemeldinger har hun også fått på den nye serien sin, «Linnis univers»

– Det nye programmet har blitt tatt ekstremt godt imot, og det er flere som er veldig fornøyde med at de fikk fortsette å følge meg etter finalen i Kragerø. Jeg tenkte at folk trengte en pause, men virker ikke sånn med tanke på de rørende og fine tilbakemeldingene jeg er så heldig og få, deler hun stolt.

Meister legger imidlertid ikke skjul på at hun var spent på hva folk kom til å tenke, men med tanke på tilbakemeldingene har hun nå bare lyst til å dele ennå mer.

Les også: Jennifer Lopez tok til tårene i badekaret: – Jeg så ham i øynene og gråt

– Jeg prøver jo å gi et innblikk i hvordan det er å leve A4- og mammalivet med karriere og rampelyslivet. Alt er ikke som det ser ut til alltid og medaljen har jo så klart en bakside. Jeg viser også de sidene, så langt deg lar seg gjøre, forteller hun.

Videre legger Meister til at hun ønsker å inspirere andre som har hatt det tøft i livet og som ønsker å stå på egne ben, og uttrykker igjen takknemlighet overfor alle seerne som har delt gode ord med henne etter at programmet har blitt sendt.