I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

For to uker siden satte den australske journalisten Matt Doran (37) seg på et fly fra Sydney til London, der han hadde en intervjuavtale med den britiske sangstjernen Adele (33).

Intervjuet var i forbindelse med slippet av sangerens nye album, «30», men journalisten var ikke helt forberedt. Doran hadde nemlig ikke hørt på albumet, kun én av de nye låtene.

Les også: Linnéa Myhre om tiden som blogger: – Står ikke inne for noe av det jeg har skrevet

Intervjuet ble aldri sendt, og i helgen meldte flere medier at årsaken var at Adele hadde blitt så fornærmet over at journalisten kun hadde hørt én låt at hun droppet intervjuet.

Dette skal ha skjedd etter at Doran selv fortalte henne at han ikke hadde hørt på hele albumet.

Nå tar journalisten, som jobber for australske Channel Seven, bladet fra munnen og forklarer situasjonen. Samtidig legger han seg paddeflat og beklager overfor sangstjernen.

Avkrefter ryktene

Ifølge Daily Mail ble intervjuet filmet av Adeles plateselskap, Sony, ikke av Dorans eget kameracrew.

Channel Seven skal imidlertid ha betalt én million dollar, nesten ni millioner norske kroner, for det eksklusive intervjuet. Det nekter nå Sony å gi dem tilgang til, og dette er grunnen til at intervjuet ikke er sendt hos Channel Seven.

– Jeg er forskrekket, og beklager så mye, sier journalisten til The Australian.

Prisen inkluderte også rettighetene til å vise CBS-sendingen «Adele One Night Only», som var et intervju med Oprah Winfrey (67) og en eksklusiv konsert. Det fikk kanalen vise.

Les også: Sangstjernen Adele kuttet all kontakt med sin alkoholiserte far. Først da han lå for døden møttes de igjen

Videre forklarer Doran at han ikke hadde fått med seg at han hadde fått en e-post med en forhåndsvisning av albumet. Dette var han heller ikke klar over da intervjuet deres startet.

– Jeg har siden oppdaget at det hadde blitt sendt en lenke til meg på e-post, som jeg på en eller annen måte hadde gått glipp av. Det var en glipp, men ikke bevisst. Det er den viktigste e-posten jeg noen gang har gått glipp av, sier Doran.

Samtidig avkrefter han at Adele stormet ut av intervjuet.

– Hun stormet ikke ut. Det var det motsatte. Jeg hadde bare 20 minutter, men det ble 29, sier han.

Doran legger til at han har bønnfalt Sony om å gi dem tilgang til intervjuet, foreløpig uten hell. Han avkrefter også at han ble suspendert fra jobben etter intervju-blemmen.

Plateselskapet Sony har ikke kommentert saken.

Byttet ut kjæresten

I juli 2020 bekreftet skuespiller Megan Fox (35) at hun hadde funnet lykken med Colson Baker (31), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly, etter skilsmissen fra eksmannen Brian Austin Green (48) to måneder tidligere.

Siden har de to vært nærmest uadskillelige, og dukket opp sammen på så godt som alle offentlige arrangementer. Blant annet på diverse premierer og prisutdelinger, der paret ved en rekke anledninger har blitt avbildet sammen på rød løper.

Senest i september så de svært forelsket ut da de dukket opp på MTV Video Music Awards:

Da Baker var til stede under helgens American Music Awards, var imidlertid ikke Fox med. I stedet poserte han på den røde løperen med datteren Casie Colson Baker (13).

Les også: Paulina Porizkova slår tilbake mot kritikken med nakenbilde: – Jeg lever mitt beste liv

Det at artisten byttet ut kjæresten med datteren har fått bruddryktene til å svirre, skriver blant andre britiske Mirror.

Ifølge avisen har nemlig Fox også sluttet å følge kjæresten på Instagram. Selv følger han fremdeles henne.

Baker vant også prisen for beste artist innen alternativ rock under helgens prisutdeling.

Dette har Fox fremdeles til gode å gratulere ham med offentlig, og med tanke på at de to tidligere ha vært svært verbale hva gjelder sin kjærlighet for hverandre tolker flere dette som nok et hint om at kjærligheten kan ha tatt slutt.

Fox og Baker har foreløpig ikke kommentert ryktene.

Angrer på filmrolle

I 2015 sikret skuespiller Eddie Redmayne (39) seg hovedrollen i filmen «The Danish Girl», der han portretterte den transseksuelle kunstneren Lili Ebes.

Nå, seks år senere, ser han imidlertid tilbake på denne rollen som en han ikke skulle takket ja til.

Dette fordi en transperson burde fått den.

Det er i et intervju med The Sunday Times at Redmayne reflekterer rundt det å spille rollen som Lili Elbe – en av de første transseksuelle kvinnene som fikk gjennomført en kjønnskorrigerende operasjon. I intervjuet sier 39-åringen:

– Jeg ville ikke takket ja til den rollen i dag. Jeg gjorde den filmen med de beste intensjoner, men jeg tror det var en feil.

Videre legger Eddie Redmayne til at det er viktig å snakke om mangfoldet i bransjen, da det åpenbart trengs.

– Diskusjonene om frustrasjoner rundt casting oppstår fordi det er så mange som ikke har plass rundt bordet. Vi må finne en balanse, hvis ikke vil disse diskusjonene fortsette for evig.