I forbindelse med nasjonaldagen i forrige uke var sosiale medier fylt med bilder av smørblide nordmenn i finstasen og feststemning.

Les også: 17. mai-bildet setter fyr på spekulasjonene. Dette sier kanalen

Men til tross for at 17. mai for de fleste er en gledens dag, så har ikke kommentarfeltet til influenser og kjendisdatter Aurora Hoff (32) i etterkant vært preget av bare fryd og gammen.

Hetses i kommentarfeltet

32-åringen, som er datter av skuespiller Stig Henrik Hoff (58), deler i et lengre innlegg på Instagram et bilde av seg selv i festdrakten sin, med en melding hun har mottatt om eget utseende på nasjonaldagen.

«Hva faen har du på deg? Ser jo ut som det en stappa pølse i den festdrakten der. Veldig lite lekker» lyder kommentaren.

Det får Hoff til å reagere. Under bildet uttrykker hun stor misnøye og sier tydelig ifra om at hun er lei, og at hun ikke setter pris på at folk har meninger om kroppen hennes.

«Det blir vel aldri for gammelt å kommentere stygt om andre kvinners utseende. Men jeg blir like skuffa hver gang. Skuffa over at kvinner, mine medsøstre, elsker å hate på andre kvinner, og særlig deres utseende» skriver blant annet en tydelig oppgitt Hoff om kommentaren hun fikk.

Les også: Går hardt ut mot hetsen mot kvinnelige komikere: – På tide å ta et oppgjør

I et ferskt intervju med KK sier Hoff at selv om det var veldig uhyggelig å få en slik kommentar, har det gitt det henne enda mer lyst til å vise seg fram.

– Det har litt motsatt effekt på meg. Hvis du sier sånt til meg så skal jeg hvert fall vise fram hvor flott jeg er i festdrakten min. Det er min del av ytringsfriheten, sier Hoff til KK.

Hun legger til at hun opplevde at det var ironisk å få en slik melding på nasjonaldagen, en dag som skal feire mangfold og tilhørighet.

Hoff har ikke besvart Nettavisens henvendelser.

– De er dårlige mennesker

Kommentaren, som kom etter Hoffs bilde der hun smiler fra øre til øre i festdrakten sin, er tilsynelatende skrevet av kvinne.

Hoff har sensurert etternavnet til vedkommende, men det er tydelig at det var en person ved navn Tina som la igjen kommentaren.

Les også: Advarer fansen etter falsk artikkel: – Ikke følg tipsene

32-åringen reagerer på at kommentaren kom fra en kvinne, og i det åpenhjertige Instagram-innlegget til Hoff skriver hun at hun har til gode å møte en kvinne som ikke har komplekser skapt av andres meninger og uttalelser om deres utseende.

«Jeg har til gode å møte en kvinne som aldri har fått kommentar på vekten sin, enten stor eller liten. Og i dag finnes det antakelig ikke en eneste ungdom som ikke kommer til å streife tanken innom å skulle gjøre en endring på eget utseende, i kampen mot komplekser, ofte skapt av andre».


Overfor KK legger ikke Hoff skjul på at hun har lite til overs for de som driver med netthets, noe hun mener er dårlige mennesker:

– Jeg er hundre prosent motstander av at mennesker snakker stygt om andre mennesker til dem, bak ryggen deres eller skriver det på internett. Du er et dårlig menneske som gjør det, og du gir andre mennesker en dårlig følelse av å gjøre det, sier Hoff til kvinnemagasinet.