I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå.

Kjendisdatteren Ireland Baldwin (24) har flere ganger tidligere sjokkert på Instagram, der hun med jevne mellomrom deler svært lettkledde bilder.

Natt til torsdag delte hun nok en bildeserie, etter å ha tatt til Instagrams historiefunksjon for å innrømme at hun til tider redigerer bildene sine.

Les også: Ireland Baldwin om nakenbildene: – Frigjørende og styrkende

Selv gjør hun imidlertid bare små justeringer, da hun ikke «slipper unna» med noe mer med tanke på at hun har en såpass stor følgerskare.

– Hvis du vil gjøre hva søren du vil, hvis du vil uttrykke kreativiteten din, gjør det. Alle redigerer bildene sine - eller kanskje ikke alle - men mange gjør det. Personlig slipper jeg ikke unna med det, men hvis du vil at rumpa di skal se ti ganger større ut enn den gjør i virkeligheten, hvorfor ikke. Hvem bryr seg, sa hun.

Les også: Modellen kjeder seg hjemme, da skjer dette

Derimot er det én ting Baldwin ikke liker, nemlig at mange influensere har en tendens til å redigere øyefargen sin.

– Slutt å gjøre øynene deres så blå. Jeg bryr meg ikke om hvor stor du gjør rumpa di. Jeg bryr meg ikke om hvor tynt alt annet blir. Men slutt å gjøre deg så sykt brun og øynene dine så blå, avsluttet hun.

Les også: Kritikken hagler mot Kim Kardashian etter bildeblemme

Var trolig korona-smittet

Baldwin er ikke den eneste som har kommet med innrømmelser på Instagram det siste døgnet. Madonna (61) skriver nemlig i et innlegg på sin profil at hun tror hun har vært smittet av koronaviruset.

– Jeg er ikke syk nå. Når du tester positivt for antistoffer, betyr det at du hadde viruset, noe jeg åpenbart hadde. Jeg var syk på slutten av turneen min i Paris for over syv uker siden, i likhet med mange andre artister i showet mitt. Men da trodde vi alle at vi hadde en hard forkjølelse. Takk gud for at vi alle er friske nå, er blant det hun skriver.

61-åringen er blant de mange kjendisene som har donert store summer med penger til forskning på viruset - noe hun er blitt hyllet for.

Hun har imidlertid også måttet tåle kritikk hva gjelder omtale om koronaviruset, etter at hun delte en video der hun satt i badekaret og snakket om hvordan koronakrisen jevner ut forskjeller.

Videoen har i senere tid blitt slettet fra artistens profil.

Viser frem datteren

En annen som har fått mye oppmerksomhet på Instagram det siste døgnet, er Chloë Sevigny (45). Den amerikanske skuespilleren, moteskaperen og tidligere modellen har nemlig blitt mamma for første gang, en nyhet hun bekrefter på bildedelingstjenesten.

Bildet hun har delt viser den nyfødte datteren og de stolte foreldrene.

– Velkommen til verden, Vanja Sevigny Mačković. Født 2. mai i New York City, skriver 45-åringen, og takker videre de ansatte ved sykehuset.

Hun avslutter innlegget med å rette varme tanker til alle andre som utvider familien sin i disse tider - der ting ikke er helt som de pleier.

Se flere av kjendisenes Instagrambilder fra den siste tiden:

View this profile on Instagram

Kylie 🤍 (@kyliejenner) • Instagram photos and videos