Enten man er kjent som artist, skuespiller, influenser, idrettsutøver eller noe annet, er det ofte enkelte ting fansen forbinder kjendisene med. Og det vet de å ta godt vare på.

Opp gjennom årene har det nemlig vært mye skriverier om stjerner som går ekstra langt for å sikre inntektskildene sine.

Blant annet fortalte den tidligere Playboy-modellen Holly Madison (42) i 2011 at hun hadde forsikret brystene sine for én million dollar. Det tilsvarer nesten ni millioner norske kroner – og til People forklarte Madison årsaken bak valget.

– Hvis noe skjer med puppene mine, mister jeg inntektene mine i et par måneder. Og da kommer jeg antakelig til å tape en million dollar, sa 42-åringen, som på daværende tidspunkt var aktuell med sceneshowet «Peepshow» i Vegas.

Les også: «God kveld Norge»-programlederne fjernes fra «Farmen kjendis»-intervjuer

Og Holly Madison er langt fra den eneste kjendisen som har forsikret en kroppsdel for flere millioner.

Elleville fotballsummer

Fotballspillere er blant dem som har enkelte kroppsdeler som er verdt mer enn andre, og David Beckham (46) er angivelig den som har betalt mest for å sikre karrieren sin.

46-åringen var en av verdens største fotballstjerner da karrieren var på topp, men likevel tok det noen år før han tok ut en forsikring på beina sine. Dette gjorde han ifølge nettstedet Sportscasting i 2006, og forsikringen kostet ham intet mindre enn 195 millioner dollar. Denne summen ville i dagens kurs tilsvart mer enn 1,7 milliarder norske kroner.

Forsikringen dekket Beckhams bein, føtter og tær, samt utseendet hans. Dette fordi han også tjente mye penger bare basert på hvordan han så ut – blant annet som fotomodell.

Les også: Alkohol-nekt i «Farmen kjendis» skaper sterke reaksjoner: – Bikket over til et diktatur

Også Cristiano Ronaldo (36) forsikret beina sine på et tidspunkt. Regningen var det fotballklubben hans som tok.

I 2009 kjøpte nemlig Real Madrid den verdenskjente fotballspilleren fra Manchester United, noe som ifølge CNBC skal ha kostet dem 94 millioner euro – 940 millioner norske kroner. Samtidig tok de ut en forsikring på Ronaldos bein på 144 millioner dollar, i underkant av 1,3 milliarder kroner.

Ronaldo ble dermed en stor utgift for klubben, men samtidig var de sikret penger dersom han ikke kunne spille.

Forsikret av arbeidsgiver

Ronaldo er ikke alene om å ha fått forsikringer dekket av en arbeidsgiver. Det samme gjaldt skuespiller America Ferrera (37) da hun i 2007 ble talsperson for Aquafresh White Trays.

Da tok nemlig selskapet ut en forsikring på «Ugly Betty»-stjernens smil for 10 millioner dollar.

– Det er veldig flatterende at noen har forsikret smilet mitt, det er ikke noe jeg noen gang så for meg at skulle skje, fortalte skuespilleren i en uttalelse den gang, ifølge People.

Les også: Linni Meister tar til tårene etter tv-dumping

Den tyske supermodellen Heidi Klum (48) fikk på sin side sine lange bein forsikret av en arbeidsgiver en gang.

Det avslørte 48-åringen da hun nylig gjestet «The Ellen Show», der hun samtidig kunne fortelle at det ene beinet var mer verdt enn det andre. Dette fordi det ene har et stort arr.

Ifølge Vanity Fair var høyrebeinet forsikret for 1,2 millioner dollar, mens venstrebeinet var forsikret for én million dollar.

– Folk gjør mye rart, sa modellen om millionforsikringen da hun gjestet «The Ellen Show».

Sikrer levebrødet sitt

I mange tilfeller ser det altså ut til at kjendisene har forsikret levebrødet sitt, noe også flere artister har gjort.

Blant annet har Bruce Springsteen (72) en forsikring på stemmen sin for hele seks millioner dollar, ifølge ABC News.

Les også: Bella Hadid legger flaska på hylla for godt

Dette tilsvarer nesten 54 millioner norske kroner, men det er langt mindre enn Mariah Carey (52) punget ut.

Ifølge TMZ har nemlig sangstjernen forsikret stemmen sin for 30 millioner dollar, som tilsvarer 269 millioner norske kroner. Ifølge kjendisnettstedet har hun også forsikret beina.

Rolling Stones-gitarist Keith Richards (78) har på sin side forsikret hendene sine for 1,6 millioner dollar.

Helgardering som «James Bond»

Mens andre kjendiser har forsikret enkelte kroppsdeler, gikk Daniel Craig (53) rett og slett for en helgardering.

Den britiske skuespilleren forsikret nemlig hele kroppen sin da han spilte inn sin andre «James Bond»-film, «Quantum of Solace», i 2008. Dette fordi han gjorde stuntene sine selv.

Les også: Dette fikk prinsessen i bursdagsgave fra Norge

Ifølge The Guardian skal Craig ha vært forsikret for hele fem millioner britiske pund under innspillingen, noe som tilsvarer over 60 millioner norske kroner. Om han kun var forsikret for den ene «Bond»-filmen, er ikke offentlig kjent.

Nå er for øvrig Daniel Craig ferdig i rollen som Agent 007 for godt, etter at hans femte «James Bond»-film, «No Time to Die», kom ut i fjor. Han har spilt spesialagenten siden 2006.