De fleste kjendisene har latt være å uttale seg om den svært mye omtalte rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36).

Sannsynligvis er flesteparten redde for å møte motstand fra publikum og fans, på lik linje som Drew Barrymore opplevde etter at hun gjorde narr av dramaet i rettssaken.

Les også: Ny data vekker oppsikt: Amerikanerne er mer opptatt av Depp-rettssaken enn landets største kriser

Nå nærmer det seg derimot slutten på den mangeårige konflikten mellom det tidligere Hollywood-ekteparet, og med det er det flere kjendiser som har tatt til bladet fra munnen og ytret hvem de støtter, i forkant av juryens kjennelse.

Kom med stikk fra scenen

Blant det flertallige laget til «Pirates of the Caribbean»-skuespiller Depp, har vi først og fremst komiker Chris Rock (57) - som nylig selv var mye i media etter at han fikk seg en kilevink av skuespiller-kollega Will Smith (53) for å gjøre narr av kona hans under Oscar-prisutdelingen tidligere i år.

Rock brukte forrige uke anledningen til å uttale seg om rettssaken på sin pågående verdensturné «Ego Death», der han kom med stikk mot Amber Heard som angivelig bæsjet i senga til Depp.

– Tro på alle kvinner, tro på alle kvinner. Bortsett fra Amber Heard, sa Rock fra scenen og fortsatte med å tro på Depps anklager:

– Hva søren går hun på? Hun bæsja i senga! Hun har det fint, men hun bæsjer ikke fint, vitset han fra scenen.

Dediserte Instagram-innlegg

Den franske skuespilleren Eva Green (41) er også blant de mange kjendisene som nå snakker ut om rettssaken og viser støtte til Depp, ifølge Page Six. I 2012 spilte Green i filmen «Dark Shadows» sammen med Depp og skal kun ha gode ord å si om han.

Torsdag tok skuespiller-kollegaen til sosiale medier hvor hun dediserte et innlegg til Depp i forbindelse med den pågående rettssaken.

«Jeg er ikke i tvil om at Johnny kommer til å dukke opp med sitt gode navn og fantastiske hjerte til verden. Livet kommer til å bli bedre enn noen gang for han og hans familie», skriver 41-åringen på Instagram.

I løpet av ettermiddagen hadde innlegget fått over 200.000 likerklikk, og en haug av fans viste støtte i kommentarfeltet.

Hardt ut mot Heard

Medieprofilen Joe Rogan (54) og modell og kjendisdatter Ireland Baldwin (26) er også blant de som også har valgt å stelle seg bak Depp i søksmålet mot ekskona.

Førstnevnte kalte Heard for en «gal dame» og hevder at påstandene hennes ikke er sanne, på sin populære podkast «The Joe Rogan Experience». Der opplyste Rogan at han også følger med på rettssaken.

– Jeg ser på denne rettssaken som om det er en advarende historie om at man skal tro på bullshit som danner en fortelling i hodet ditt som sier: «Vi er opprørere sammen», sa han til sine millioner av lyttere ifølge Page Six.

Datteren til Hollywood-skuespiller Alec Baldwin, Ireland, skal også ha rakket ned på «Aquaman»-skuespiller Heard.

Les også: Sophie Elise får gjennomgå etter denne detaljen på 17. mai. Dette svarer hun

Hun skal ifølge Page Six, ha kalt Heard for et forferdelig menneske i en Instagram-historie hun delte i april.

– Saken er at jeg kjenner kvinner som er akkurat som dette. De er manipulerende og kalde, og de bruker kvinneligheten sin til å spille offer og snu verden mot mannen. Vi lever i et samfunn der det er kult å si at menn er de aller verste og blah blah fuckity blah, skrev hun i følge nettstedet.

Fyrer løs mot Depp

Det er derimot ikke like mange kjendiser som har stått opp for å forsvare Amber Heard.

Radiovert Howard Stern (68) er deriblant en av de få som har vist støtte til 36-åringen, og anklaget Depp for å bevisst skyve rettssaken opp og frem i rampelyset.

Les også: Gunhild Stordalen åpner opp om den traumatiske debuten: Måtte oppsøke psykolog

På lufta anklaget Stern i radioprogrammet «SiriusXM», Depp for å ha brukt rettssaken bevisst til å få medlidenhet og relansere seg selv som skuespiller, etter at han selv hevder ekskonas ærekrenkelse mot han fikk han kansellert i skuespiller-bransjen.

– Jeg tror at Johnny Depp er en kjempestor narsissist, og det jeg mener med det er at han tenkte: «Jeg vil få denne rettssaken på TV, og på grunn av at jeg er så overbevisende og er så smart, så er jeg en fantastisk fyr», uttalte Stern på lufta.

– Hvis det ikke er skuespill, jeg mener, det er tydelig at det er skuespill, fordi han skriver ned materiale samtidig som han sitter der og prater. Du vet jeg må fortelle deg at han tar feil. Han burde ikke få dette på TV i noen som helst form, fortsatte Stern.

Vitner for Heard

Skuespiller Ellen Barkin (68) er også en av de som støtter Heard og som har vist støtte der det teller mest, nemlig i retten.

I en forhåndsinnspilt video viste den femte uken av rettssaken, vitnet Barkin mot Depp og fortalte om sinneproblemer og kontrollerende oppførsel.. Hun har tidligere hevdet at Depp misbrukte henne da de to datet tilbake i 1994, ifølge Page Six.

I retten fortalte Barkin at hun alltid var oppmerksom på Depps alkoholinntak mens de to datet.

– Han var full mesteparten av tiden, sa hun i retten.

Les også: Markus Bailey omfavner sitt nye liv i Los Angeles, men én ting tør han ikke

På spørsmål om Depp noen gang var ute av kontroll, opplyste Barkin om en dramatisk hendelse hvor hun hevdet at Depp kastet en vinflaske gjennom et hotellrom i en diskusjon med et par venner.

Ifølge Barkin ble flasken kastet mot hennes retning, men traff verken Barkin eller noen andre.

Les også: Selger drømmehuset til flere millioner: – Kjøpte det for en rimeligere pris

Depp har imidlertid avvist Barkins anklager og begrunner med at hun bærer nag fra 90-tallet.

Skuespiller Julia Fox skal også ha tvilt på Depps anklager mot Heard ved å uttale seg på Instagram om at Depp fortsatt er forelsket i henne og at søksmålet er en «syk» måte å forsøke å kontrollere henne.