Flere kjendiser har feiret årets påske, og den har tilsynelatende vært preget av alt fra operasjon til mer tradisjonelle fjellturer og hyttekos.

Emilie Nereng (27) er en av dem som tilbringer påsken på hytta i år, men denne gang i helt spesielt selskap. Hun har fått seg to helt spesielle hyttenaboer, nemlig duoen Niklas Baarli (33) og Benjamin Silseth (32).

Les også: Påskepraten: Daniel Kvammen (34)

I 2021 kjøpte Nereng en hyttetomt, der hun skulle bygge sin helt egen hytte. Tomten ligger på Lygna, bare en time og et kvarter fra Oslo. Tidligere i år ble hytta klar til bruk.

På slutten av fjoråret ble også hytta til Baarli og Silseth ferdig, og den befinner seg like ved Nerengs hytte. I den anledning har hyttenaboene møttes på fjellet for å feire påsken.

«Next level hyttenaboer», skriver 27-åringen til en video på Instagram-story, hvor det kan se ut til at trioen hygger seg.

Måtte operere

Det har imidlertid ikke bare vært kos for Niklas Baarli i påsken. Han gikk nemlig gjennom en kjeveoperasjon tirsdag forrige uke.

«Kjeveoperasjonen, en påskehistorie om store bollekinn. Fem dager siden operasjonen nå, la oss se hvor mange det kan bli før trynet ser relativt normalt ut igjen», skriver Baarli i innlegget på Instagram.

Til God kveld Norge fortalte Baarli at han har hatt en feilstilling i kjeven, som gjorde at han fikk et økende underbitt og mye smerter i hodet.

– De har løsnet overkjeven, også har de flyttet den fram noen millimeter og så har de boltet den fast igjen. Så det var relativt voldsomme greier, sa han til kanalen.

Kjeveoperasjonen stopper imidlertid ikke Baarli fra å nyte hyttepåsken:

– Jeg klarer det viktigste. Jeg klarer å sitte i solveggen på hytta med en øl, så gleder meg til bedre dager.

Skiløp i bar overkropp

«71 grader nord – team»-vinner Frank Løke (43) har også påskeplanene klare. Til Nettavisen forteller han at han skal gå Janteloppet, et skirenn i regi av den tidligere langrennsløperen Petter Northug (37).

Løke har imidlertid ikke planer om å gå skiløpet påkledd.

– På Janteloppet har vi fått laget en eget barisklasse for alle de som vil gå i bar overkropp. Så jeg håper det blir ordentlig kaldt, så folk får kjenne litt på det. For meg er ikke det noe problem, jeg har gått sju mil i ti minus. Så to mil i to minus går helt fint. Det blir full fest, sier den tidligere håndballspilleren.

Les også: Ødela lydutstyr til 60.000 kroner: – Det kokte innvendig

Janteloppet er for øvrig ikke Løkes eneste påskeplaner. Han skal nemlig også holde sin første konsert sammen med artist Mr. Pimp Lotion, Alejandro Fuentes (35) og hockeyduoen Anders Myrvold (47) og Martin Ylven (34)..

– Vi skal holde konsert på Gaiastova, det blir gøy, sier Løke.

Dro på ferie uten sønnene

Mens noen velger å dra til fjells, velger noen å pakke bikinien og reise til varmere strøk.

Blant dem er Jørgine Vasstrand (33), Morten Sundli (33) og Trude Vasstrand (58). Trioen feirer sistnevntes bursdag i Palmesus i Mauritius.

«Ikke så verst den bursdagsgaven her. Påske på Mauritius, kan fort bli godt vant», skriver 58-åringen på Instagram, som også har delt flere bilder fra turen på Instagram-story.

«Norgesferie til sommeren, og blir den like våt som i fjor, så er dette minnene jeg skal leve på», skriver hun blant annet.

Det kan imidlertid se ut til at hun ikke har tatt med seg sønnene Emil Vasstrand, Silas Vasstrand og minstesønn Noah Vasstrand.

«Tenk å dra på ferie uten ungene sine», skriver Emil i en Instagram-story tirsdag.

Jørgine Vasstrand har også delt en bildekarusell fra ferien med familien.

Les også: «Funkygine» om det uventede vennskapet: – Skal ikke føles så naturlig

Ugjenkjennelig

Bypåske er også blitt vanlig blant mange de siste årene, og en som har delt hyppig i sosiale medier den siste uken er komiker Einar Tørnquist (40).

Han ser imidlertid helt ugjenkjennelig ut på flere av bildene han har delt på Instagram, som tilsynelatende er kraftig redigert med et filter av noe slag.

«Alltid hyggelig å treffe en gammel venn til lunsj i Oslo-påska. Med magiske Morten Ramm kan jeg bare slappe av og være med selv. Digger deg kompis. Også får det heller bare være at vi ikke er helt «perfekte» (hva enn det betyr). God påske!», skriver komikeren i et av innleggene.

«Påskemorgen slukker sorgen, men det kan visst ikke fikse et skikkelig mårratryne», skriver han i et annet innlegg.

Det kan se ut til at totalforandringen er et resultat av siste episode av podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», hvor duoen snakker om at Tørnquist ville blitt forgudet dersom han var homofil.

Det er det nemlig flere i kommentarfeltet som spekulerer i.

«Så fort gikk det altså. Ref forrige post. Glad påske, Flesknes», kommenterer tidligere alpinist Kjetil Jansrud under et av innleggene.

«Har du fått deg nye tenner? Ja og alt annet?», er det en annen følger som skriver.

«Hvem er du, og hvor har du gjemt Einar?», kommenterer en tredje følger.

Fjell, ski og skader

Noen av dem som har funnet veien til skiløypa i år er Vita Mashadi (30), Wanda Mashadi (30), Kristin Gjelsvik (36) og Emil Gukild, (31), for å nevne noen.

Tvillingsøstrene Vita og Wanda tok seg en tur til Uvdal skisenter i påsken.

«Takk for enda en fantastisk tur, favorittene mine», skriver Vita.

Også søsteren, Wanda, delte bilder fra skituren.

«Påske med to favoritter», skriver hun i innlegget.

Det kan se ut til at influenser Kristin Gjelsvik så langt har hygget seg med skitur, brettspill, solnedgang og god mat og drikke.

«Første del av påskeferien får uten tvil terningkast 6», skriver Gjelsvik, som befant seg i Hafjell i Oppland.

En som også fant fram skiene i år var sportsjournalist Emil Gukild. 31-åringen kom imidlertid ikke helskinnet tilbake fra turen.

Les også: Står opp for eksen etter hets: – Hun er en god mamma

«God påske. Ganske heftig fall her nå på snøen som resulterte i knekte ski. Kom i et kjapt tempo, datt ut der og landet der. Så ja, det var deilig», sier Gukild i en video han la ut på Instagram onsdag.

Se flere bilder fra kjendisenes påske: