Tirsdag morgen var det duket for 17. mai-frokost på Grand Hotel, i regi av forretningsmann og investor Christian Ringnes. Kjendisene og samfunnsprofilene dukket opp på løpende bånd, deriblant TV 2-kjendis og «God Morgen Norge»-stylist og moteekspert Marianne Jemtegård (42).

I 2017 ble det kjent at TV-personligheten hadde funnet lykken med franske Zinho Alves. Året etter fikk de datteren Julia Amelia sammen. I mars 2021 tok forholdet imidlertid slutt og Jemtegård ble singel.

Etter å ha prøvd å finne lykken på datingappen Tinder smiler den ferske kjærligheten til mote- og TV-profilen.

Her snakker hun ut om forelskelsen:

- Bjørn, heter han. Jeg har slettet alle datingapper fra mobilen min og har det veldig bra for tiden, forteller en smilende Jemtegård til Nettavisen.

Det fulle navnet er Bjørn Arild Petersen som er 54 år og bosatt i København.

Les også: Finansess Sissener og Spetalen rykende uenig i 17. mai-spørsmål

Jemtegård forteller at paret møttes over Tinder for et par måneder siden. Hun kan røpe at det var Bjørn som tok det første steget.

- Vi møttes på mobilen, som man jo gjør i disse dager. Jeg var veldig vanskelig. Det var Bjørn som måtte initiativ og sjekke meg opp, forteller hun og ler.

Dette er de beste og verste 17. mai-minnene hennes:

Les også: Politiet stanset orkester i barnetoget like før de nådde Slottsplassen

Jamtegård gleder seg stort til å feire første 17. mai uten restriksjoner på tre år. Hun har tidligere uttalt at det var ekstra ensomt å bli singel under pandemien.

- Jeg tror mange har følt på ensomheten når landet stenger ned, særlig når man har små barn, sa hun til Se og Hør i 2021.

Årets feiring med datteren og den nye kjæresten skal derfor bli helt magisk, forteller hun.

- Vi har bare vært sammen i et par måneder så forholdet er helt ferskt. Men det er veldig gøy å være strålende forelsket i så strålende vær, avslutter hun.

Vi tok en prat med skuespiller Mari Marustad som deltok i eksklusiv 17. mai-fest på Karl Johan i Oslo.