Se hele rød løper-sendingen i vinduet under!

WALLMANS (Nettavisen): Onsdag kveld var den røde løperen rullet ut utenfor Wallmans i Oslo i anledning åpningen og premieren av årets show.

På grunn av koronapandemien har kabaretklubben vært mer eller mindre stengt for publikum det siste året, og de første heldige som kunne kose seg med en helaften med en firerettersmiddag og show fra scenen var ikke hvem som helst.

Omtrent alt som kunne krype og gå av kjendiser trosset nemlig høstværet og dukket opp på den røde løperen onsdag kveld.

Les også: Møtte opp på rød løper med eksen: - Ikke noe grunn til at det ikke skal fungere

- Det er forferdelig

Blant kjendisene som dukket opp var blant annet Joakim Kleven og Elin Ørjasæter, som begge har røket ut at av «Skal vi danse». Spesielt da førstnevnte forrige helg måtte forlate danseprogrammet, skulle ikke reaksjonene la vente på seg.

Enkelte gikk også til personangrep på youtuberen Dennis Vareide og mente han burde trekke seg, til fordel for Kleven. Det får hovedpersonen selv til å reagere sterkt.

- Det er så synd. Det er et underholdningsprogram, sier Kleven til Nettavisen og får bistand av Ørjasæter:

- Det er ikke vi som bestemmer hvem som skal ut.

Kleven legger til at folk faktisk må slappe av, og at Dennis står på og gjør en fantastisk jobb.

- Han er en kjempefin fyr, så det gjør veldig vondt. Så Dennis, vit at dette støtter jeg ikke - det er forferdelig, sier Kleven.

Les også: Carina Dahl med tips til Stjernekamp-konkurrenten

Artisten Royane er også enig i at kritikken mot Vareide blir veldig urettferdig.

- Vi klarte ikke helt å nyte vårt øyeblikk med tanke på det som skjedde (sjokk-exiten til Kleven, journ.anm.), og så var det jo kjipt det som skjedde med Dennis også. Han kan jo ikke noe for det han heller at folk passer mer på seg selv, forteller hun til Nettavisen.

Tirsdag ble det klart at «Farmen»-deltager Nils Kvalvik måtte møte opp i retten, etter at han og flere av de andre deltakerne brøt smittevernsreglene med en fest tidligere i år.

- Utrolig tøft

Ei annen som også hadde tatt turen til Wallmanns, var Linni Meister, som snart er aktuell med sitt eget TV-program hvor hun søker drømmeprinsen.

- Jeg gleder meg skikkelig til å se showet, jeg elsker jo show, dans, middag og drikke -bare det å være ute blant folk, sier en opprømt Meister til Nettavisen.

Om innspillingen av sitt eget datingprogram i Kragerø, innrømmer TV-personligheten at det tok på.

- Det er noe av det tøffeste jeg har vært med på, men noe jeg aldri ville vært foruten.

Om festkritikken: - Veldig teit

Med-deltaker Karianne Vilde Wølner dukket onsdag opp på den rød løperen og forsvarer sine reality-kollegaer.

- Jeg synes det er veldig teit. Vi gjorde en veldig god gjerning, foruten om det media har skrevet om. Så jeg synes det er veldig synd at de har tatt ting ut av proporsjoner, sier hun til Nettavisen

Wølner forteller at de dro opp til Finmark for å være tilstede på en veldedig gudstjeneste med Thor Haavik.