Programleder Frithjof Wilborn (60) er gjest i denne ukens episode av Nettavisen-serien «Kjendisvinen».

Se hele episoden i videovinduet øverst i saken!

Wilborn, som selv er veldig glad i vin, lærer både det ene og andre av vinekspert Kjell-Gabriel Hendrichs. Blant annet får 60-åringen omsider svar på hvorfor han til tider har fått servert kald rødvin til maten på restaurant i utlandet, og han lærer også hvordan han skal snurre på glasset før smaking.

Se alle de tidligere episodene av «Kjendisvinen» under:

Trang Fødsel-vokalistens vininteresse startet allerede som 18-åring, og nå lever han av den i form av sin egen vinbar.

Den blide rogalendingen Hanne Sørvaag deler noe du kanskje ikke visste om vin i dagens episode av «Kjendisvinen». (Se flere episoder i serien ved å klikke på «Kjendisvinen»-lenken over videoen)

Komiker Jonas Rønning får en vin med kongelig preg av vinekspert Kjell-Gabriel Hendrichs. Det fører til gode parodier. (PS! Trykk på «Kjendisvinen» rett over videovinduet for å se de andre episodene)

Kristoffer Tømmerbakke, også kjent som Kriss i Erik og Kriss, bruker sin kunnskap fra vin-utdanningen hans i dagens episode. (PS! Trykk på «Kjendisvinen» rett over videovinduet for å se de andre episodene)

Hockey- og TV-profilen ble interessert i vin som 19-åring, og siden har interessen bare økt: - Fruen tror jeg har gått helt av skaftet! (PS! Trykk på «Kjendisvinen» rett over videovinduet for å se de andre episodene)

Den tidligere alpinisten drakk opp bryllupsvinen som skulle spares i flere år. Da ble ikke kona særlig fornøyd. (PS! Trykk på «Kjendisvinen» rett over videovinduet for å se de andre episodene)

Trine Lise Olsen får seg en overraskelse når vineksperten forteller henne en hemmelighet om favorittvinen hennes. (PS! Trykk på «Kjendisvinen» rett over videovinduet for å se de andre episodene)