Kendall Jenner (26) er blant de mest kjente ansiktene i verden, og det kommer selvfølgelig med en pris. Hun har vært i rampelyset siden hun var barn, og har i flere år vært en av de best betalte modellen i verden.

I likhet med flere celebriteter har også Jenner vært gjenstand for en del kritikk opp gjennom.

Les også: Kanye West kjøpte nabohuset ved siden av Kim Kardashian

I november dukket 26-åringen opp i bryllupet til skuespilleren Lauren Perez (29), kjolevalget til Jenner fikk mye oppmerksomhet. Flere anklaget Jenner for å prøve å stjele rampelyset til bruden med det fansen beskrev som et «åpenbart respektløst» antrekk.

Spurte om tillatelse

Det var en Mônet-kjole Jenner hadde valgt for anledningen. På Instagram delte hun et bilde av seg selv iført den nevnte kjolen, og på kort tid kokte det over i kommentarfeltet.

«Upassende antrekk i et bryllup. Dette er så flaut», kommenterte en under innlegget.

Jenner valgte den gang og ikke kommentere kritikken, og ettersom flere måneder er gått skulle man kanskje tro at det hele hadde blåst over.

På nyttårsaften delte imidlertid Perez sitt siste innlegg om «den beste kvelden i 2021», som blåste liv i kritikken igjen.

I innlegget delte bruden et tilbakeblikk av en rekke bilder fra kvelden som angivelig skal vært den beste i fra fjoråret, og kritikken mot Jenners kjolevalg haglet inn i kommentarfeltet igjen.

Denne gang har imidlertid Jenner valgt svare på kritikken.

«Jeg spurte åpenbart om godkjenning av kjolen på forhånd. Vi elsker jo et strandbryllup», svarer Jenner i kommentarfeltet.

Les også: Overrasket fansen med ny sesong. En detalj stjeler all oppmerksomhet

Bruden selv later heller ikke til å ha noe problem med Jenners kjolevalg under bryllupet i Miami.

«Hun så fantastisk ut, og jeg elsket det» skriver Perez.

Røper ny jobb

Til tross for mye kritikk rundt valg av kjoler, virker det ut som den verdenskjente modellen har gjort seg godt bemerket innenfor moteverden.

Ifølge People ble superstjernen samme måned utnevnt til rollen som «creative director» i FWRD, som selger flere av de mest etterspurte designervarene i verden.

–Jeg vokste opp med å elske mote og har vært utrolig heldig som har fått jobbe med noen av de mest geniale menneskene i denne bransjen. Jeg er glad for at jeg får muligheten til å hjelpe til med å utvikle nettstedets tilbud med nye designere og merker, sa Jenner under en pressekonferanse.

Les også: Linnea Myhre kom med sterk kritikk av ny realityserie. Nå slår Christer Falck knallhardt tilbake

Med mer enn et tiår med modellerfaring skal Jenner bruke sin mote-ekspertise til å utvikle nettstedet i tiden fremover.