I desember i fjor ble realityprofil Karianne Vilde Wølner (28) og milliardærarvingen Kristian Spetalen (27) foreldre for første gang, da datteren Olivia kom til verden første juledag.

Wølner ble et kjent ansikt for det norske folk da hun i 2020 deltok i TV 2-programmet «Farmen», mens forloveden er investor Øystein Stray Spetalens (60) eldste og eneste sønn.

Les også: Frykter «mammapolitiet»: – Vet hvor mye dritt man kan få av andre

De to bekreftet at de hadde funnet lykken med hverandre i mai 2021, og siden har det gått slag i slag. Sommeren 2022 annonserte de både forlovelse og en kommende familieforøkelse, og i helgen avslørte de sitt første hyttekjøp.

«Hytteeiere», skrev Wølner da til en bildeserie på Instagram, der hun tagget forloveden.

«Golddigger»

Men hyttekjøpet har ikke falt i like god jord hos alle, og det er ikke alle som er glade på hennes vegne.

Den tidligere «Farmen»-deltakeren har nemlig også delt nyheten i andre sosiale medier, blant annet på TikTok, der hun får gjennomgå av enkelte i kommentarfeltet til videoen.

Der blir hun blant annet beskyldt for å være en «golddigger».

«Så gøy! Hvor fant du din sugardaddy?» lyder en av kommentarene under hyttevideoen som 28-åringen har delt.

Les også: Selger leiligheten etter babynyhet

«Kristian (S)betale(N)?» lyder en annen av kommentarene, mens en tredje har kommentert «Golddigger».

En TikTok-bruker skriver også at det er «rart du bare har vært sammen med folk med penger opp gjennom», hvorpå Wølner har svart med latter og spørsmål om hvem det er hun har vært sammen med – uten å få noe konkret svar tilbake.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Karianne Vilde Wølner om reaksjonene, foreløpig uten hell.

Populært område

Wølner har så langt vært relativt ordknapp om hyttekjøpet, og kun delt med følgerne sine hvor den ligger – på Norefjell.

Dokumenter Nettavisen har fått tilgang til viser imidlertid at det forlovede parets nye hytte ligger i et populært hyttefelt på Norefjell – med både alpintbakke og skiløyper i nærheten.

Norefjell skisenter ligger bare noen få kilometer unna, med tilgang til flere bakker.

Ifølge dokumentene skal Wølner og Spetalen ha betalt 4.900.000 kroner for hytta. Tomten er på 1278 kvadratmeter, mens bruksarealet er totalt 234 kvadratmeter.