*Nettavisen* Livsstil.

Kjøpte Lamborghini til en verdi av over to millioner – 20 minutter senere smalt det

Det er uklart om bilen var splitter ny eller brukt, da sjåføren plukket den opp hos bilforhandleren 20 minutter før ulykken. Tilsvarende modeller ligger ute til salgs for mellom 1,8 og 3 millioner kroner.

Det er uklart om bilen var splitter ny eller brukt, da sjåføren plukket den opp hos bilforhandleren 20 minutter før ulykken. Tilsvarende modeller ligger ute til salgs for mellom 1,8 og 3 millioner kroner. Foto: Twitter: West Yorkshire Police

Snakk om uflaks!

26.06.20 16:13

En splitter ny Lamborghini Huracan endte opp i en ulykke bare 20 minutter etter at den ble plukket opp hos bilforhandleren, melder BBC.

Ulykken skjedde i på motorveien M1 i West Yorkshire på onsdag, og bildene av bilen og historien går nå verden rundt.

Se video av Lamborghini Huracan her:

Det var politiet selv som gjorde folk oppmerksomme på ulykken, da de delte bilder av bilen på Twitter.

- M1 Ossett i dag - Det er bare en bil! Men i dette tilfellet ble en 20 minutter gammel splitter ny Lamborghini, som stoppet på grunn av mekanisk svikt i bane 3, truffet bakfra av en uskyldig bilist, skriver politiet.

Lamborghinien, som koster rundt 2,1 millioner norske kroner, sto med andre ord stille etter at sjåføren hadde stoppet på grunn av en teknisk svikt på bilen.

Sjåføren av Lamborghinien, som foreløpig ikke er blitt identifisert, ble ikke skadet i ulykken. Sjåføren i bilen som kjørte på Lamborghinien bakfra, fikk mindre hodeskader i ulykken, melder BBC.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Foto: Twitter: West Yorkshire Police

Det er uklart om bilen var splitter ny eller brukt da sjåføren plukket den opp hos bilforhandleren 20 minutter før ulykken. Tilsvarende modeller ligger ute til salgs for mellom 1,8 og 3 millioner kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag