RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekteparet fant 20 år gammelt bilde på loftet: - Kunne ikke tro det


FERIEKJÆRESTER: Heidi og Ed var kjærester i fire år før de fant ut at romansen egentlig startet for 20 år siden - de bare husker det ikke selv.
FERIEKJÆRESTER: Heidi og Ed var kjærester i fire år før de fant ut at romansen egentlig startet for 20 år siden - de bare husker det ikke selv. Foto: S6 Photography/Privat
Sist oppdatert:
- Det er tydeligvis meningen at vi skal være sammen, sier Heidi.

Egentlig var historien til Heidi og Ed Savitt (26) ganske standard. De møttes da de begge studerte ved Universitetet i Newcastle, ble kjærester og holdt sammen gjennom hele studietiden.

Det var først fire år etter de først møttes, at historien tok en ny, og langt mer spennende, retning. Paret var ute og spiste middag med mødrene sine, da Heidis mor fortalte at Heidi som barn hadde hatt en «feriekjæreste» ved navn Ed.

Mødrene hadde ledd litt av sammentreffet, men ikke tenkt så mye over det. Men da Heidis mor noen uker senere kom over gamle bilder fra ferieturen til Tyrkia i 1997, oppdaget hun noe sjokkerende.

ED OG HEIDI på ferie i Tyrkia som seksåringer.

For gutten som holdt Heidi sto ved siden av, var den samme Ed som hun var blitt kjæreste med på universitetet.

- Da mamma først sendte meg bildet av oss, ble jeg sjokkert. Jeg måtte faktisk legge meg litt nedpå. Jeg var på jobb, men ringte Ed og vi visste ikke hva vi skulle si. Vi kunne rett og slett ikke tro det, sier Heidi til Nettavisen.

Husker det ikke

Heidi forteller videre at Eds familie deretter dro ut fotoalbumet fra deres ferietur, og fant rundt fem bilder av Ed og Heidi sammen.

Ifølge Heidis mor tilbrakte Heidi og Ed store deler av ferien hånd i hånd. Selv husker ikke Heidi å ha truffet Ed som seksåring.

- Jeg har veldig vage minner av å ha lekt med søsknene mine på den ferieturen, men ikke Ed, sier Heidi.

I sommer giftet paret seg, og Heidi sier det var fantastisk å gifte seg med sin beste venn foran familie og venner.

- Vi hadde naturligvis giftet oss uansett, men nå har vi i alle fall en fantastisk historie å fortelle når folk spør oss hvordan vi møttes, sier Heidi.

STUDIEKJÆRESTER: Heidi og Ed ble kjærester mens de studerte.

- Meningen at vi skal være sammen

Det utrolige sammentreffet har blitt omtalt av en rekke nettaviser de siste dagene, deriblant The Daily Mail og The Independent.

- Jeg trodde ikke på skjebnen før jeg fikk vite dette, men nå er det umulig å kjempe imot - det er tydeligvis meningen at vi skal være sammen, sier Heidi til The Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere