GRIEGHALLEN (Nettavisen): Den folkekjære skuespilleren og serieskaperen Herman Flesvig (30) stakk av med kveldens gjeveste pris under årets Gullruten-utdeling, nemlig «Publikumsprisen».

Se hvem som dukket opp da den røde løperen var rullet ut fredag kveld: Avslørte «Mesternes Mester»-sjokk: – Skjønte det ikke

Store deler av kjendis-Norge hadde virkelig tatt på seg finstasen da de endelig kunne feire at pandemien ikke var en stopper for Gullruten og rød løper. Men det var derimot noen som tydde til en litt annerledes stil.

Fikk klar beskjed

Det var en ordknapp Flesvig som hadde pyntet seg med mørke solbriller da han var på inn til Grieghallen. Til og med under prisutdeling ble de værende på.

Etter at 30-åringen ble kåret som Norges mest populære menneske med den gjeve prisen, avslører han overfor Nettavisen den virkelige grunnen for at han brukte solbriller.

Foran presseveggen møtte han nemlig opp uten de svarte solbrillene som tidligere var trygt plantet på hodet. Han innrømmer også at han ble litt trøtt av de mørke brillene.

Les også: Marte Bratberg om sin nye makker: – Han er litt annerledes

– Jeg har en samboer som sier det er kult med solbriller og sa jeg burde ha de på, så da gjorde jeg det, avslører Flesvig.

Han kunne dermed forsikre at det var ikke en alvorlig øyeskade som var grunnen bak de mystiske brillene, men i tillegg til oppfordringen fra kjæresten var det nok en grunn for brillene.

Se hele intervjuet med den ferske vinneren av Publikumsprisen her:

– Jeg er jo lettrørt og, så det kunne ha gått gærent, sier Flesvig og legger ikke skjul på at han er en lettrørt type.

I takketalen benyttet han anledningen til å takke kjæresten sin, for å blant annet holde han nede på jorden. Det er ikke overraskende at 30-åringen ikke snakker høyt om detaljer rundt kjæresten, men han kommer dog med en liten hyllest.

Les også: Ingebrigsten-kjærestene dukket opp uten Ingebrigsten

– Familie og kjæreste gjør meg til en fin fyr, sier 30-åringen til Nettavisen.

Les også: Sophie Elise om romansen med Isak: – Jeg tenker ikke så mye på det