Komikeren Rune Bjerga la lørdag ut en parodi av Ole «Lukkøye» Klemetsen på sine Facebook-sider, der han i eks-bokserens skikkelse fyrer løs mot både Farmen kjendis-produksjonen og Frank Løke.

Parodien kommer etter at Klemetsen på fredag gikk ut i VG og fortalte at deltakelsen i Farmen kjendis var en stor psykisk påkjennelse.

- Det var helt jævlig, grusomt. En knallhard opplevelse som jeg aldri vil gjøre igjen, sa eks-bokseren til avisen.

At Bjerga nå lager parodi av utblåsingen, tar Klemetsen imidlertid med strålende humør.

Se parodien i videovinduet øverst i saken!

- Kan ikke skryte nok av ham

- Rune Bjerga er en av mine favorittkomikere. Han har tatt steget opp og blitt bedre og bedre, og større og større, og er snart en av de største. Han klarer å finne humor i det meste, ikke minst i meg, og det er jeg stolt av, sier Klemetsen til Nettavisen, og legger til at han «ikke kan skryte nok» av komikeren.

I parodien tar Bjerga opp både matmangelen og dopapirmangelen inne på Farmen, og ikke minst Frank Løkes kritikk av Klemetsen.

Den tidligere håndballspilleren, som selv var med på Farmen kjendis i fjor, fnøys nemlig til Dagbladet på fredag av Klemetsens utspill i etterkant av innspillingen.

- Han har da sett på «Farmen» før? Det er kampen for tilværelsen, slik det var for 100 år siden - med lite mat og grumsete vann. Hva annet kan han forvente seg? mente Løke.

Les også: Dette sløser kjendisene mest penger på

- Best for Løke å holde kjeft

Selv er Klemetsen skuffet over kritikken fra den frittalende eks-håndballspilleren.

- Jeg er en person som alltid har tatt de svakes parti, og det har jeg gjort i alle år. Jeg støtter «de svake», og i den sammenheng har jeg trukket Løke i forsvar. Til min mor og forskjellige som har kritisert ham, har jeg sagt: «Nå må dere slutte, han er en figur som prøver å by på seg selv.» Men når han nå snur på det og det blir kritikk av meg, er grensen nådd. Nå forstår jeg litt av kritikken de andre har rettet mot ham. Så nå støtter jeg ikke lenger «de svake», i hvert fall ikke ham, sier Farmen-deltakeren til Nettavisen.

- Å plassere Frank Løke blant «de svake» er kanskje en overdrivelse?

- Ja, det kommer an på hva du legger i det. Men jeg har alltid støttet de som har fått kritikk. Det er det jeg legger i «de svake». Og han får ta kritikken som han vil. Han kan godt uttale seg om noe når han er til stede, og han vet hva han snakker om. Men når han ikke vet noe i denne konkrete saken, er det best å holde kjeft.

- Det stemmer, det folk sier

- Er det skuffende å få kritikk fra Frank Løke etter at du, som du sier, har forsvart ham tidligere?

- Vet du hva, det er nesten like morsomt det som når komiker Rune Bjerga lager en sketsj om det. For han er jo en klovn han også, faktisk. Det viser seg at det stemmer, som alle folk sier, at Frank Løke er en klovn, svarer Klemetsen.

- Jeg får stikke litt tilbake. Det er ikke ofte jeg gjør det, men nå får jeg benytte sjansen. Men vi kan ikke holde på sånn fram og tilbake, det blir for dumt. Det holder nå.

Les også: Disse skal kjempe om seieren i årets Melodi Grand Prix

- Høres ut som jeg har truffet en nerve

- Det høres for meg ut som at jeg har truffet en nerve, siden han tar seg så nær av det. Da var det kanskje mye sannhet i det, sier Løke til Nettavisen.

Han poengterer at det kom frem i saken til Dagbladet at han ikke kjente til hele saken, og at han kommenterte på det han fikk presentert fra Dagbladet om saken til VG, da han blant annet kalte Klemetsen «en sutrekopp».

- Slik saken fremstår så er det sutring, men så er det jo tre sider av samme sak, sier han.

- Jeg har ikke noe behov for å kommentere «Farmen»-deltakere, men når noen ringer meg og ber om en mening, så har jeg som regel det. Selv om jeg ikke kjenner til alt, noe som også står i saken til Dagbladet.

Om det at Klemetsen kaller ham en klovn ber Løke førstnevnte om å stille seg i kø. Det tar han seg ikke nær av, sier han.

- Klovner er jo morsomme. Det er bedre enn sutrekopp - de er ikke morsomme.