*Nettavisen* Livsstil.

Knut Arild Hareide blir pappa for tredje gang

Knut Arild Hareide:

BLIR PAPPA: I juli blir Knut Arild Hareide pappa for tredje gang. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Får en jente til sommeren.

09.04.19 14:35

KrF-lederen Knut Arild Hareide (46) og kona Lisa Maria Hareide (35) venter sitt tredje barn.

Det skriver Her og Nå.

Til bladet har ekteparet røpet at det er en liten jente de venter, og at termin allerede er i slutten av juli.

- Vi gleder oss veldig, så det blir en fin sommer dette året. Vi er innstilt på å gå tilbake til bleieskift og våkenetter, og da er det ekstra godt å ha Knut Arild mer hjemme, sier Lisa Maria til Her og Nå.

Fra før har Hareide og kona to barn - en datter på fem år og en sønn på tre år.

Klikk på bildet for å forstørre.

BLIR FORELDRE: Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria blir foreldre for tredje gang i juli. Her under Nobelkomiteens bankett på Grand Hotel. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: Lise Åserud (NTB Scanpix)

Den gledelige nyheten om familieforøkelse kommer bare få måneder etter at det ble kjent at Lisa Maria Hareide hadde spontanabortert, elleve uker ut i svangerskapet.

I november fortalte hun åpenhjertig til kvinnemagasinet KK om den tragiske nyheten. Hendelsen skjedde samtidig som KrF-striden pågikk for fullt.

- Jeg er mektig imponert over Knut Arild som stod midt oppe i alt dette. Som etter lange dager ute i den politiske slagmarken, tilbrakte natten på sykehuset hos meg. Det var tøffe dager. Han prioriterte selvsagt dette. Slike vonde ting binder en mer sammen også, sa hun til magasinet.

Det er ikke første gang Lisa Maria Hareide har spontanabortert. Hun måtte også spontanabortere i 2014, da paret ventet sitt andre barn. Da var hun fire måneder på vei.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.