Den stjernespekkede julefilmen «The Holiday» fra 2006 har for mange blitt en storfavoritt og en fast juletradisjon. Mest sannsynligvis vil julefilmen rulle på TV-skjermene gjennom høytiden i år også.

I den romantiske juleklassikeren bytter to fremmede kvinner, amerikanske Amanda og britiske Iris, hjem med hverandre etter at de begge gikk gjennom dårlige brudd. Til slutt finner kvinnene kjærligheten på ny, på hver sin kant.

Flere av Hollywoods største stjerner spiller i hovedrollene, deriblant Cameron Diaz (50) og Kate Winslet (47), og kjærlighetsinteressene spilles av Jack Black (53) og Jude Law (49).

I likhet med julefilmen, er Hollywood-stjernene kjent verden over. Men det er kanskje ikke alle som vet hva som har skjedd på privaten i skuespillernes liv.

Ruset seg som 14-åring

Jack Black spilte karakteren Miles i den klassiske julefilmen. Til vanlig er han kjent som en moromann i bransjen, og han spiller ofte humoristiske og lettbeinte roller, som i «School of Rock» og i animasjonsfilmene «Kung Fu Panda».

Det er ikke ofte Black har lettet på sløret om privatlivet sitt, men i et intervju fra 2018 delte han flere detaljer om hans forhold til rus, og at misbruk har preget familien hans.

– Alkoholisme ligger i familien min, så jeg vet personlig hvordan det er. Jeg slet også selv, sa Black til Herald Sun i 2018.

Les også: «Klovn»-stjernen avslører: Var ruset under TV-innspilling

Problemene med rus startet i tidlig tenårene, og skilsmissen til foreldrene ble katalysatoren. «Kung Fu Panda»-stjernen begynte å misbruke narkotika som 14-åring.

– Jeg husker det var mye uro på den tiden. Jeg hadde mye problemer med kokain, og jeg hang med noen røffe karakterer, sa Black til Parade i 2015.

Ifølge den 53 år gamle skuespilleren stjal han penger fra moren sin for å få råd til kokain, og i voksen alder har Black følt seg heldig som overlevde den perioden.

Han fikk etter hvert hjelp hos skolerådgiveren, og det skal ha endret alt for han.

Til slutt overkom han avhengighetsproblemene, og har i dag vært edru i over 20 år.

Ble tatt på fersken av barna

På privaten har det heller ikke alltid vært like rosenrødt for skuespiller Jude Law. Han spiller den sjarmerende tobarnsfaren, Graham i «The Holiday».

Han slo gjennom som skuespiller i 1999 med filmen «The Talented Mr. Ripley», og har siden julefilmen fra 2006 oppnådd stor suksess med en rekke filmer og TV-serier.

Law ble fort stemplet som en Hollywood-kjekkas, og i 2004 ble han kåret til «verdens mest sexy mann» av magasinet People. Derfor er det kanskje ikke så rart at skuespilleren har rotet seg inn i litt av hvert på kjærlighetsfronten.

«The Holiday»-stjernen er for tiden på sitt andre ekteskap, og han giftet seg i 2019 med Philippa Coan. Han har tidligere vært gift med Sadie Frost (57), og de fikk tre barn sammen.

Law har også vært forlovet med skuespiller Sienna Miller (40), men i 2005 skapte han overskrifter verden over da han ble tatt på fersken med barnepiken.

Barnepiken, Daisy Wright, har tidligere åpnet opp om affæren med skuespilleren, og hun hevdet at de «hadde vill sex». I tillegg hevdet hun at det var av Laws barn som oppdaget de.

Kort tid etter utroskapsskandalen ble Law kastet på dør av Miller, og det tok ikke lang tid før han kom med en offentlig unnskyldning til Miller.

Les også: Offentlige beklagelser og innrømmelser via musikk: Disse kjendisene har tilgitt utroskap

«Jeg skammer meg dypt og er lei meg for at jeg har såret Sienna og de som står oss nærmest», var blant annet det som sto i beklagelsesmeldingen til Law.

Selv om forlovelsen ble brutt på grunn av utroskapsskandalen, var det likevel ikke helt over for Miller og Law. De fant veien tilbake til hverandre i 2009, men gjorde det slutt for godt i 2011.

Havnet i trekantdrama

Cameron Diaz har også måttet stå i en utroskapsskandale, og havnet motvillig i et trekantdrama. Fra 2003 til 2007 var Diaz og Justin Timberlake (41) et av Hollywoods hotteste par.

Det oppsto flere ryktestormer rundt paret, og Timberlake ble blant annet koblet til skuespiller Scarlett Johansson (38) like før bruddet med Diaz.

38-åringen hadde en rolle i musikkvideoen til Timberlakes låt, «What Goes Around … Comes Around», fra 2006. Det skal ha fått Diaz til å ha sett rødt.

Les også: Cameron Diaz avslører hemmelig fortid: – Trodde jeg smuglet narkotika

Ifølge US Weekly var «The Holiday»-stjernen så sjalu over samarbeidet med Johansson, og hun skal ha følt at Timberlake gikk bak ryggen hennes.

Det var derimot ikke de eneste utroskapsryktene Timberlake og Diaz sto ovenfor. Etter bruddet fant Timberlake fort tonen med skuespiller Jessica Biel (40), og de har nå vært gift i ti år.

Det ble spekulert på om Timberlake skal ha falt for Biel mens han var sammen «The Holiday»-stjernen, og det tidligere paret skal ha hatt en svært høylytt og offentlig krangel om dette på en kjendisfest i 2007, ifølge People.

Timberlake kommenterte ikke ryktene før i 2018, i biografien «HIndsight». Både Timberlake og Biel hadde kjærester på tidspunktet, og i boken innrømmet han at de hadde hemmelige møter før de ble et offisielt par.

– Vi begge hadde kjærester, og vi prøvde å unngå å bli såret. Det tok litt tid for oss begge å innrømme at vi var forelsket i hverandre, skrev Timberlake i boken fra 2018.

Diaz og Timberlake ble gjenforent i 2011 da de begge spilte i «Bad Teacher». Ifølge Diaz har de beholdt en god tone, og de filmet til og med en sexscene i 2011-komedien.

Ukjent fortid som artist

I den 16 år gamle juleklassikeren spiller Kate Winslet karakteren Iris, som finner tonen med Blacks karakter i USA. Winslet anses som en av Hollywoods mektigste skuespillere, men det er kanskje ikke mange som vet at hun også har et stort sangtalent.

Talentet fikk hun vist fram i den animerte julefilmen «Christmas Carol: The Movie» fra 2001. Der har hun stemmen til karakteren Belle, og i anledning filmen spilte hun inn en sang kalt «What If», ifølge The List.

Ikke nok med innspillingen av den fire minutters lange popsangen, ble det også laget en musikkvideo med Winslet. Sangen viste seg å bli svært populær hos det britiske folk, og endte opp med en sjette plass på hitlistene i England.

Men det later til at tiden som popstjerne ikke har falt i god jord hos skuespilleren i ettertid.

– Det var helt forferdelig, minnes hun tiden som artist i intervju med BBC.

– Mannen min setter den på for å tulle med meg, la skuespilleren til.

Lurte «alle» med comeback

Det er 16 år siden juleklassikeren rullet på kinolerreter verden over, og det er ingen tvil om at en oppfølger er sterkt ønsket.

Tidligere denne måneden begynte ryktene å svirre om en mulig oppfølger på «The Holiday», og engasjementet blant fansen tok fort av.

«Det kommer en oppfølger? JEG ER MÅLLØS!», skrev en fan på Twitter.

Men drøyt et døgn senere kom den nedslående beskjeden: Filmens regissør, Nancy Meyers avkreftet gladnyheten.

«Har fått så mange meldinger om dette. Unnskyld, men det er ikke sant», skrev Meyers på sin Instagram-konto.

Det førte også til stor skuffelse blant fansen, som atter en gang tok til Twitter for denne gangen å sørge.