Det er på Snapchat at Tina Thorbjørnsen (30) avslører at hun og Stian «Staysman» Thorbjørnsen (39) har valgt å gå hvert til sitt.

– Singel! Skriver 30-åringen på Snapchat-kontoen «Mammahjerter» før hun fortsetter:

– Er dette noe nyt? Ikke akkurat. Bruddet skjedde i fjor, skriver hun, og hevder at de aller fleste har visst om dette en stund.

Saken ble først omtalt av VG.

Videre forteller Tina Thorbjørnsen, som tok navnet til Stian da de giftet seg i 2016, at det ikke er noe dramatisk som ligger bak bruddet, men at de to på et tidspunkt innså at de var mer venner og foreldre enn kjærester.

30-åringen legger til at både venner og familie har kjent til bruddet det siste halvåret, og at eksparet fremdeles bor sammen, er veldig glade i hverandre og ønsker hverandre alt godt.

– Det har vært åtte gode år der vi har vært veldig riktig for hverandre, sier hun.

Stian Thorbjørnsen har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Giftet seg på TV

Paret har siden Stian Thorbjørnsen gikk ned på kne under Kjendisgallaen til Se og Hør i 2016, vært et av Norges mest profilerte par.

Duoen tok også giftermålet på skjermen, da Thobjørnsen under «Senkveld surprise», et konsept i TV-programmet «Senkveld med Thomas og Harald», arrangerte bryllup og bryllupsfest for sin forlovede.

I 2014 opplevde de å bli foreldre sammen før første gang til en liten gutt. Fra tidligere forhold har Stian en sønn fra før.

Gjennom programmer som «Hver gang vi møtes» har Thorbjørnsen uttrykt stor takknemlighet overfor familien, og han tok til og med til tårene under forrige sesong der han uttrykte dårlig samvittighet overfor barna.

Med et hektisk artistliv har han ikke alltid kunnet vært til stede så mye som han har ønsket, noe han uttrykte at han gjerne ville endre på.

Les også: Stian «Staysman» Thorbjørnsen tok med seg mystisk veske på kjendisgalla: - Sliter med tvangstanker

Ble kjent gjennom «Paradise Hotel»

Stian Thorbjørnsen, som går under artistnavnet «Staysman», ble aller først kjent etter at han deltok i realityprogrammet «Paradise Hotel» i 2012. Siden den gang har han slått seg opp som artist og produsert landeplager som «En godt stekt pizza» og «20 kilo ekstra».

Staysman har også deltatt i Melodi Grand Prix, og har vært å se i programmer som «Skal vi danse», «Med Monsen på villspor» og fikk sitt eget TV-program på NRK, «10 på topp», i 2018.

I det siste har han gjort stor suksess med sanger til NRK-suksessen «Rådebank» og tolkninger fra deltakelsen i «Hver gang vi møtes».