Gå til sidens hovedinnhold

Kondomeriet fyller 30 år

Video

Feirer med ny reklamefilm og «5000 orgasmer».

I 2019 fyller Kondomeriet 30 år, og det feirer butikkjeden med en blankpolert video signert reklamebyrået Pol.

Selv om det meste i butikken handler om sex, kan ikke det formidles direkte i en reklame som kan ses av alle.

- Den vises i våre egne kanaler på Facebook og YouTube, og på TV-kanaler som blant annet TV3, TV 2 og TVNorge i beste sendetid, sier Dorthea Berge, nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet, til Nettavisen.

Dermed inneholder ikke videoen, som du kan se over, nøyaktig hva det ser ut til ved første øyekast ...

- I 30 år har vi sørget for å gi nordmenn et bedre og mer lekent sexliv, det må jo selvsagt feires! Som seg hør og bør ville vi starte jubileumsåret med et smell, noe vi syns denne filmen absolutt gjør. Det er mye fristelse i matverden som vi har klart å trekke over i vår verden, sier Berge til Kampanje.

Til Nettavisen forteller Berge at de har fått mange tilbakemeldinger fra publikum.

- Tilbakemeldingene har nesten utelukkende vært positive! Vi har daglig fått henvendelser fra kunder som skriver til oss og syntes den er både sjarmerende og morsom. Det er utrolig gøy at å se at den har blitt så godt mottatt, sier hun.

Berge og butikken feier også med å dele ut «5000 orgasmer», som de beskriver det. Det er en konkurranse hvor premien er en vibrator. Det er med andre ord først og fremst snakk om kvinnelige orgasmer ...

- Vi kan ikke røpe så mye mer om feiringen videre, men kan fortelle at vi har et spennende år i vente, sier en hemmelighetsfull Berge videre.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken