Netflix-serien «Squid Game» har tatt en hel verden med storm, og klatret raskt til topps på listen over de mest strømmede seriene både her til lands og i det store utlandet.

Den sørkoreanske serien følger en stor gruppe mennesker som blir invitert til å gjennomføre flere runder med dødelige leker – men bare én av de totalt 456 deltakerne kan nå helt til toppen og til slutt stikke av med den store pengepremien.

Les også: «Squid Game» kan bli Netflix' største hit

«Squid Game» er nå på god vei til å bli Netflix' mest sette serie noensinne, men strømmetjenesten har nå sett seg nødt til å gjøre noen endringer etter en aldri så liten tabbe, ettersom telefonnummeret som blir brukt i serien tilhører en koreansk mann som den siste tiden har slitt med ivrige fans.

– Det har kommet til et punkt der mennesker prøver å ta kontakt både dag og natt fordi de er så nysgjerrige. Det tømmer batteriet mitt – og ender med at telefonen skrur seg av, sier mannen til det koreanske nettstedet Money Today.

– Først skjønte jeg ikke hvorfor de ringte, men så fortalte en venn av meg at nummeret mitt er i serien, legger mannen til.

– Jobber med å løse saken

Som følge av tabben har Netflix og produksjonsselskapet Siren Pictures Inc fjernet de aktuelle scenene der telefonnummeret kommer til syne og erstattet dem med nye.

– Sammen med produksjonsselskapet jobber vi med å løse saken, og vi redigerer alle scener med telefonnumre der det er nødvendig, sier Netflix' talsperson overfor Independent.

Scenene er nå redigert i flere land, men ifølge det australske nettstedet News er mannens telefonnummer fortsatt synlig i episodene som ligger på den australske versjonen av strømmetjenesten. Netflix har til nå ikke kommentert dette.

Les også: Harry Styles bekrefter myteomspunnet teori

Nummeret til den koreanske mannen kommer til syne allerede i første episode av serien, der hovedpersonen Seong Gi-Hun får et visittkort fra en mann på en t-banestasjon.

Inspirert av barndommen

«Squid game» ble lansert på Netflix 17. september, og har som nevnt blitt en stor hit blant fansen.

Seriens handling er mildt sagt rystende, men inspirasjonen bak kommer faktisk fra serieskaperens barndom. «Squid Game» er nemlig en populær, koreansk lek, som serieskaper Hwang Dong-hyuk selv lekte i skolegården da han var ung.

Les også: Daniel Craig hadde ett krav før han takket ja til å ta på seg rollen som James Bond

– «Squid game» var en av mine favorittleker som barn. Jeg valgte å bruke den som inspirasjon i tittelen og handlingen siden jeg følte at den kunne være det mest symbolske barneleken, som kunne representere det samfunnet vi lever i i dag, uttalte Dong-hyuk nylig i et intervju med Radio Times.

«Squid game» er i serien beskrevet som en type sisten der man er delt opp i to lag, forsvar og angrep. Banen man leker på er blekksprutformet og er tegnet i gjørme. Leken var spesielt populær blant koreanske barn og unge på 70-tallet.