Realitystjernen Kourtney Kardashian (42) og kjæresten Travis Barker (45) er forlovet. Det avslører førstnevnte i et innlegg på Instagram mandag morgen, der hun har delt en bildeserie fra det som etter alt å dømme er selve frieriet:

Nyheten om forlovelsen kommer bare åtte måneder etter at Kardashian og Barker bekreftet forholdet.

Les også: Dette er årets «Farmen»-utfordrere

Det var nemlig i februar at Kardashian bekreftet de mange romanseryktene som svirret med et bilde der hun og Barker holdt hender. Siden har kjæresteparet delt flere bilder og videoer med hverandre i sosiale medier – til jubel fra fansen.

Venner i flere år

Kardashian og Barker har vært venner i en årrekke, men begge hatt andre partnere på hver sin kant.

Før romantikken blomstret mellom de to var Kardashian i mange år i et forhold med Scott Disick (38), som hun har tre barn sammen med, før hun etter bruddet innledet et forhold til modellen Younes Bendjima (28). Dette tok slutt i 2020.

Barker har på sin side vært gift to ganger tidligere, og har to barn med sin siste ekskone, Shanna Moakler (46).

Les også: Maren Lundby trekker seg fra «Skal vi danse»

Hva Disick og Moakler synes om forlovelsen er ikke kjent, men Barkers to barn, Alabama Luella Barker (15) og Landon Asher Barker (18), har begge lagt igjen en gratulasjon under Kourtney Kardashians ferske Instagram-innlegg fra frieriet.

Familien i lykkerus

Også Kardashians familie ser ut til å være overlykkelige over forlovelsesnyheten.

I kommentarfeltet har både Kim (40) og Khloé Kardashian (38) lagt igjen flere hjerter, og førstnevnte har også delt et innlegg på Twitter fra det som ser ut til å være kort tid etter frieriet. I innlegget har hun lagt ved en video der hun passende nok har lagt over Bruno Mars–låten «Marry You».

«KRAVIS FOR ALLTID», skriver 40-åringen til videoen, der en glitrende forlovelsesring kommer godt til syne.