Søndag ble Halloween, eller allehelgensaften som det kalles her til lands, feiret verden over, og sosiale medier bugnet nærmest over av skumle kostymer og svært kreative antrekk.

Også kjendisene kledde seg ut, og dro den kanskje enda lenger enn den «vanlige mannen på gata». Spesielt Kourtney Kardashian (42) og hennes relativt ferske forlovede, Travis Barker (45), tok den helt ut, og delte resultatet på Instagram.

Kardashian og Barker gjenskapte nemlig filmplakaten til filmen «True Romance» – og iscenesatte en full fotoshoot for å sikre seg de beste blinkskuddene utkledd som Alabama Whitman og Clifford Worley fra Hollywood-filmen fra 1993.

Inspirerte fansen

Og mens Kardashian og Barker lot seg inspirere av «True Romance», valgte flere fans verden over å la seg inspirere av nettopp Kardashian og Barker. Duoen har nemlig vært på alles lepper etter at det i februar ble kjent at de hadde funnet lykken med hverandre, samt etter frieriet tidligere i oktober.

At flere valgte å kle seg ut som det nyforlovede kjendisparet syntes åpenbart hovedpersonen selv var stas, og på Instagrams historiefunksjon delte Kourtney Kardashian flere av innleggene hun og Barker ble tagget i på Halloween.

Også her til lands lot enkelte seg inspirere av andre, og Linnéa Myhre (31) og Emil Gukild (29) kledde seg søndag ut som Jannecke Weeden (45) og hennes «mystiske flørt».

Sveip videre i bildekarusellen under for å se originalbildet:

Kreative kostymer

Kardashian og fansen hennes var imidlertid ikke de eneste som kledde seg ut på Halloween.

Det gjorde også flere av verdens største stjerner, og under kan du se Melk & Honnings favoritter blant årets kostymer.

Hailey Bieber som Britney Spears:

Chrissy Teigen som Chiquita Banana (eller noe sånt):

...og Chrissy Teigen, John Legend og resten av familien som «The Addams Family»:

Cardi B som heks:

Lil Nas X som Voldemort.

Lizzo som Yoda:

Kendall Jenner som alien fra «Mars Attacks»:

Harry Styles som Dorothy fra «Trollmannen fra Oz»: