I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den berømte Kardashian-familien er godt vant med å skape overskrifter i kjendispressen, og denne gangen er det Kourtney Kardashian (42) som vekker oppsikt på Instagram.

Søndag delte nemlig 42-åringen et bilde der hun viser frem en helt ny look. Realitystjernen og trebarnsmoren har kvittet seg med sine lange, mørke lokker, og har nå langt kortere hår enn det vi har vært vant til å se henne med de senere årene.

Les også: Kourtney Kardashian vekker oppsikt: – Jeg trodde dette var noe helt annet


I kommentarfeltet renner det over med positive kommentarer om den nye hårklippen, men det er også noe helt annet fansen har hengt seg opp i. Flere lurer nemlig på om Kardashian og kjæresten, Travis Barker (45), venter barn.

Dette til tross for at realitystjernen bare få dager tidligere avkreftet ryktene om en graviditet på Instagram. Før helgen rant nemlig kommentarfeltet til Kardashian over med gravidspørsmål – etter at hun delte dette bildet med fansen:

«Jeg er en kvinne med en KROPP», svarte hun under en av de mange kommentarene da, og avkreftet det hele.

Fjernet alle spor fra eksen

I april, etter lang tid med bruddrykter, bekreftet Jennifer Lopez (52) og Alex Rodriguez (46) at de hadde brutt forlovelsen og gått hver til sitt – fire år etter at de ble et par.

Ikke lenge etter begynte ryktene igjen å svirre rundt sangeren, etter at hun flere ganger ble observert sammen med Ben Affleck (49). Lopez og Affleck var et av Hollywoods mest populære par på starten av 2000-tallet, men i 2004 tok forholdet slutt. Siden fant de begge lykken på hver sin kant.

Les også: Fansen jubler over skjult detalj i superstjernens bilde: – Jeg kan ikke tro det

17 år senere skulle kjærligheten mellom de to blusse opp igjen, og i juli bekreftet det tidligere paret at de hadde funnet tilbake til hverandre. Det gjorde de på Instagram, der Jennifer Lopez delte det som så ut til å være en bildekarusell med bilder av seg selv – der et kyssebilde gjemte seg bakerst:

Og nå som Lopez og Affleck offisielt er et par, har førstnevnte etter alt å dømme fjernet eksforloveden fra livet sitt. I alle fall fra livet hun deler med fansen i sosiale medier.

Lopez er nemlig svært aktiv på Instagram, der hun ofte deler bilder fra både hverdag og jobb.

Tidligere har dermed Instagram-profilen til sangeren naturlig nok også bestått av mange bilder fra livet hun delte med Rodriguez, men nå er alle innleggene som hadde med ham å gjøre fjernet. Det skriver blant andre Harper's Bazaar.

Les også: Disse har Jennifer Lopez datet opp gjennom

Innleggene som nå er slettet var ifølge nettstedet blant annet en video av en enorm blomsterbukett som Lopez fikk av Rodriguez på Valentinsdagen i år, samt bilder av de to da de deltok på innsettelsen av president Biden (78) i januar.

Lopez følger heller ikke Rodriguez på Instagram lenger. Han har på sin side beholdt innleggene med eksen.

– Ny jobb etter toppløsskandale

Ektemannen til prinsesse Eugenie (31), Jack Brooksbank (35), har også sørget for overskrifter i kjendispressen nylig.

Bildene av Brooksbank på en yacht i Capri, omringet av toppløse kvinner, gikk nemlig verden rundt i begynnelsen av august. Kort tid etter kom det frem at 35-åringen var på en jobbtur, ikke ferie, og både kvinnene på luksusyachten og medlemmer av Brooksbanks svigerfamilie tok ham i forsvar.

Les også: Svenske «Paradise Hotel» dropper ny sesong etter overgrepsanklager

– Denne historien er fabrikert. Han jobber som ambassadør for Casamigos (et tequilafirma, journ.anm), og han gjorde bare jobben sin. Jeg mener det er viktig at vi tydeliggjør det for Jacks skyld, uttalte prinsessens mor, Sarah Ferguson (61), kort tid etter at bildene fra Capri nådde offentligheten.

Til tross for støtten tyder mye på at Brooksbanks dager som ambassadør for tequilaselskaper nå er over. Ifølge Daily Mail har nemlig Brooksbank planer om å bytte bransje, og han skal nå være på god vei inn i regnskapsfirmaet til faren sin.

– Nå som faren hans har pensjonert seg er det på tide for Jack å ta over firmaet, og ta en mer «seriøs» rolle for å støtte familien sin, forteller en kilde overfor kjendisnettstedet.