Etter at den verdenskjente realitystjernen Kourtney Kardashian (40) delte et nokså lettkledd bilde av seg selv på Instagram, kokte kommentarfeltet over av gravid-spekulasjoner.

Flere mente at valget av den lettkledde poseringen var et hint om at hun ventet barn, og spekulasjonene ble ikke mindre etter at Kardashian selv svarte temmelig kryptisk på en av kommentarene.

– Få velsignelsen ut, dog, skrev hun til en kommentar som hevdet at hun var gravid.

Les også: Kourtney Kardashians kryptiske svar setter griller i hodet på fansen

– Tok seg nær av kommentarene

Kommentaren satte mildt sagt griller i hodet på fansen, noe som gjorde at Kardashian nå forsøker å avlive ryktene en gang for alle.

Live på Instagram torsdag kveld avkreftet hun ryktene og innrømte at hun tok seg svært nær av kommentarene til tross for at hun selv visste at hun ikke så gravid ut på bilde.

– Jeg har vært gravid tre ganger. Jeg vet hvordan kroppen min ser ut, forklarte hun, ifølge Daily Mail.

– For meg er det veldig feminint å ha former, og jeg omfavner kroppen min, fortsetter hun.

Oppfordrer fansen til å tenke seg mer om

Det var imidlertid ikke bare kommentarer på Kardashian sin kropp som fikk oppmerksomheten til 40-åringen.

Flere tok også realitystjernen i forsvar og reagerer på oppførselen til fansen som spekulerte i noe så privat.

– At folk spør om en kvinne er gravid uten at hun har sagt noe selv er frekt og veldig ufølsomt. Ikke anta noe, skrev en blant annet.

Les også: Kourtney Kardashians TV-fremtid er svært usikker: - Er på bristepunktet

I livesendingen torsdag kveld oppfordret Kardashian fansen til å tenke seg litt nøyere gjennom hva de skriver til andre mennesker i sosiale medier.

– Jeg tror det generelt er mye kritikk der ute. Ikke bare bare på utseende men også på måten vi gjør ting på. Vi lever i denne sosiale medier-verdenen der folk tenker at de burde kommentere på alt, og alle har så mange ulike meninger, sa hun videre.

Turbulent kjærlighetsliv

Hvem fansen imidlertid mente Kourtney Kardashian skulle være gravid med, er usikkert.

Fra tidligere har Kourtney Kardashian tre barn med sin tidligere samboer Scott Disick (36). Siden bruddet i 2017 har superstjernen datet sporadisk, og innledet et lenger forhold til supermodellen Younes Bendjima (26) før de brøt opp etter drøye to år.

Nå for tiden er hun singel, noe hun tilsynelatende trives svært godt med.