I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Søndag fylte den eldste søsteren i Kardashian-klanen, Kourtney Kardashian, 42 år, og bursdagshilsenene strømmet inn fra venner, fans og familie i sosiale medier.

Bilder fra oppveksten og høydepunkter fra karrieren var det som fylte feeden på Instagram, men det var riktig nok én bursdagshilsen som skilte seg betraktelig ut fra andre.

Kjæresten Travis Barker (45), trommeslager og grunnlegger av DTA Records, valgte nemlig å dele litt andre bilder for å hylle den verdenskjente realitystjernen.

For bare et par måneder siden bekreftet duoen at hadde blitt et par, og bildene Barker la ut på Instagram søndag, legger ikke skjul på hva de to turtelduene føler for hverandre.

– Jeg fuckings elsker deg! Du er en velsignelse til denne verden. Gratulerer med dagen, skrev Barker til bildeserien, der enkelte fans ble svært forvirret av den ene videoen som ble delt.

Bakerst i bildeserien delte nemlig Barker en video av Kardashian som sutter på tommelen hans. For enkelte så dette ut som noe helt annet, og materiale som ikke hører hjemme på Instagram.

Les også: Kourtney Kardashian refses for å spre konspirasjoner om munnbind

– Jeez, jeg trodde i et øyeblikk at dette var et helt annet videomateriale. Dere er deilige, skrev en fan, blant annet, mens familie og venner applauderer Barker for den kjærlige hyllesten.

– Hertugen og hertuginnen. «Bridgerton»-vibber, skriver søsteren til Kourntey Kardashian, Khloé Kardashian, og sammenlikner bildene med Netflix-suksessen «Bridgerton» som blant annet har fått mye oppmerksomhet for sine hete sexscener.

– Herregud! Dere er så deilige at det er dumt, skriver Demi Lovato, mens søsteren Kim Kardashian hyller kjæresteparet med hjerter.

Kourtney Kardashian, som har tre barn fra et tidligere forhold, har foreløpig ikke kommentert den kjærlige bursdagshilsenen fra kjæresten.

Kylie Jenner får kommentarfeltet til å koke

Kourtney Kardashian er imidlertid ikke alene om oppmerksomheten på Instagram. Søsteren Kylie Jenner har de siste dagene også fått kommentarfeltet til å koke, etter å ha delt en rekke lettkledde bilder fra familiens sommersted i Palm Springs.

– Lykke over alt og hva som helst, skriver den 23 år gamle realitystjernen og forretningskvinnen på Instagram, der hun poserer i en rød bikini.

Og kommentarene har ikke latt vente på seg. I skrivende stund har bilde høstet over seks millioner likerklikk, og fansen er svært imponert over 23-åringens fysikk.

– Du er en dronning, skriver en i kommentarfeltet.

– Hot, hot, hot, skriver en annen, mens flere er overbevist om at bildet er en kandidat til å bli Instagrams mest likte bilde i 2021.

I fjor havnet nemlig Jenner på listen over Instagrams mest likte bilder i 2020, der hun høstet over 15 millioner likerklikk på en bildeserie i anledning Travis Scott sin bursdag.

Pris Hilton sliter fortsatt etter sex-tape-lekkasjen

For 20 år siden ble Paris Hilton utsatt for den negative siden av internett og sosiale medier, da et videoklipp av henne og hennes daværende kjæreste Rick Salomon ble lekket og videre solgt av Salomon selv.

I et nylig intervju med Vanity Fair, gjengitt av Daily Star, forteller Hilton av hun fortsatt lider av posttraumatisk stressyndrom (PTSD) etter den forferdelig hendelsen.

– Det er noe som alltid kommer til å såre meg for resten av livet mitt, sier hun og fortsetter:

– Måten jeg ble snakket om i diverse talkshow og aviser, at jeg hver dag måtte se ting jeg ikke ville se – også med familien. Det var hjerteskjærende, og jeg gråt hver eneste dag.

Les også: Paris Hilton sier hun ble misbrukt på kostskole: – Det var konstant tortur

Hilton forteller videre at hun på det tidspunktet følte at livet hennes var over, og at hun over en lengre periode ikke turte å forlate huset. Hun innrømmer også at hun fortsatt ikke har blitt kvitt disse følelsene.

– Jeg ble gjort til en skurk for noe som noen gjorde mot meg. Nå er ting heldigvis annerledes. Hadde det skjedd i dag så hadde det blitt en helt annen historie. Jeg er glad for at ting har endret seg og at folk innser at det er kvinnen i slike situasjoner som er offeret, sier hun.